Farbanje jaja...

Čime farbate jaja?

• Ukupno glasova
    12
  • Anketa je zatvorena .
А јесте пробали некад оно шарање свећом, па бојење?
То би Ред успело, ја имам две леве руке за цртање...
Nisam probala. Mada sam se zanosila jedne godine da probam, ali nisam našla pravu sveću tad, pa odustala. Ima neki fazon kako se radi, ne mogu sad da se setim kako beše.

Nisam probala. Mada sam se zanosila jedne godine da probam, ali nisam našla pravu sveću tad, pa odustala. Ima neki fazon kako se radi, ne mogu sad da se setim kako beše.
Обичне беле парафинске свеће, кад нестане струја, сви их се сетимо :lol:
Црташ по јајима, па их фарбаш, где је било исцртано свећом остане бело...али ја нумем да цртам :rumenko:

Обичне беле парафинске свеће, кад нестане струја, сви их се сетимо :lol:
Црташ по јајима, па их фарбаш, где је било исцртано свећом остане бело...али ја нумем да цртам :rumenko:
Pa nisam ni ja nešto vešta u crtanju. :rumenko:
Mislila sam da mora ona prava od voska sveća. Ja imam pčelinji vosak, ne znam jel to to?

Јао, а једне године смо се зврк и ја забављале са оним бојама у ампулама...било је боје свуда, најмање на јајима :rotf:

Имам сигурно негде неких слика, мада мој ентузијазам сваке године врло брзо пропадне. Као, сад ћу баш да се потрудим. И потрудим се за пет до десет јаја, остала само офарбам једнобојно на крају :lol:

Нпр. знате колико је оваквих било те године?

Screenshot_20210409_152219.jpg

Тачно та два. :lol:

Иначе, куркума...пробала, није успело, или сам ја забрљала или то не ради.
Имала је Парка на блогу пар тих варијанти за природне боје, исто сваке године кажем да ћу пробати и никада не пробам.
Реално, ја бих та "за изложбу" фарбала и моторним уљем ако ће лепо да изгледају, лол. А јешћемо друга. : ))

И моја су била таква, али мени је то окер, ја сам желела лимун жуту, једино то признајем.
Значи, опет кесица...
Можда ако купиш бела јаја, или не-бела која ћеш да избелиш прво. И то сам радила. Треба ме тући.

Back