Kod mene je stajalo tu ispod plave crte, sad se ne vidi jer sam već glasao, ali se prikazuju u transferima:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma šta vam je, pa to je samo tri puta više poena na jednoj strani, ostalo je manje-više isto.Igrač koji beleži 9.6 poena, 4 skoka, 2.6 asistencija, 1.2 ukradene, 1.3 trojke, uz 41.6% šut iz igre i koji je prosečan igračić, za igrača koji beleži 26.7 poena, 4 skoka, 5 asistencija, 1.3 ukradene, 4.8 trojki uz 47.3% šut iz igre i pre povrede je bio mvp kandidat.
ja isto nisam našao opciju za glasanje, iako mi je stigao mejl, a sad se nešto razmišljam da li sam to možda čak i odobrio u nekom jutarnjem zbunilu. mada, čim stoji ovo „vetoed“ pretpostavljam da je pokušaj već opozvan.Nema meni opcije za glasanje, ali vidim taj dio u transakcijama isto kao i ti, tj. izgleda da je transfer već propao.
Lillard ne igra, čujem da će i kombi uskoro da krene da te prati.Komesaru @stugots, da li se kod tebe prijavljuju prijetnje sa nepoznatih brojeva, sa zahtjevom da ostavim aktivne igrace na klupi?? Traje od ponedeljka, danas me pratio neki auto, zatamnjena stakla, fini neki ljudi u njemu, bezazleni..
Само намигни ако шта треба.Lillard ne igra, čujem da će i kombi uskoro da krene da te prati.

ovo je matrix ja sam neoJel ti se osmehnuo brk Forke kad si video 54 poena VanVlita?

samo mi pusti roditelje, stariji su ljudi..Polako, vidjećeš kad bude 8:2 za tebe.