Fantasy NBA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1612436375917.png

Kod mene je stajalo tu ispod plave crte, sad se ne vidi jer sam već glasao, ali se prikazuju u transferima:
1612436485774.png

Igrač koji beleži 9.6 poena, 4 skoka, 2.6 asistencija, 1.2 ukradene, 1.3 trojke, uz 41.6% šut iz igre i koji je prosečan igračić, za igrača koji beleži 26.7 poena, 4 skoka, 5 asistencija, 1.3 ukradene, 4.8 trojki uz 47.3% šut iz igre i pre povrede je bio mvp kandidat.
ma šta vam je, pa to je samo tri puta više poena na jednoj strani, ostalo je manje-više isto. 😂

Nema meni opcije za glasanje, ali vidim taj dio u transakcijama isto kao i ti, tj. izgleda da je transfer već propao.
ja isto nisam našao opciju za glasanje, iako mi je stigao mejl, a sad se nešto razmišljam da li sam to možda čak i odobrio u nekom jutarnjem zbunilu. mada, čim stoji ovo „vetoed“ pretpostavljam da je pokušaj već opozvan.

oseća li još neko savet bezbednosti un vibracije?

Komesaru @stugots, da li se kod tebe prijavljuju prijetnje sa nepoznatih brojeva, sa zahtjevom da ostavim aktivne igrace na klupi?? Traje od ponedeljka, danas me pratio neki auto, zatamnjena stakla, fini neki ljudi u njemu, bezazleni..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back