Edmond_Dantès
Poznat
- Poruka
- 9.030
Svidja mi se sto isto razmisljamoDvojicu nije ispratio, ja kad sam video da Furnije sinoć igra posle hiljadu godina ušao da proverim nije li možda FA, džaba, sačuvao ga.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svidja mi se sto isto razmisljamoDvojicu nije ispratio, ja kad sam video da Furnije sinoć igra posle hiljadu godina ušao da proverim nije li možda FA, džaba, sačuvao ga.

Ni ti ne shvatas Edmonde. On je covjek. Zar je to toliko tesko da se shvati?Ja rekoh da odgledam prvo poluvreme pa na kuntanje, i ostadoh do 4.
Irving im je us.rao ceo kraj, a nekako i tokom utakmice sam stekao utisak da su Harden i Djurent vec stvorili hemiju (sto ne cudi), dok je Kajri odigrao kao pravi privatnik. Dva odlucujuca suta u poslednjih minut, minut i po uzima, promasuje, dok je Sekston bukvalno sve poene dao preko njega, isprzio ga skroz.
Kako sad deluje, Kajri je zreo za trejd, al' ga niko nece.
A pazi, gledam sta se desava, i sad, normalno, ocekujes u regularnom delu da Djurent uzme poslednje suteve, Kajri ne vidi nikog, baca neku frljoku za tri 'da proba da iznudi slobodna', dobija kitu.Nema kad su trejdovali celu svlačionicu, stoje prazni ormarići
---
A Brada što je uzeo samo 14 šuteva za preko 50 minuta, iskusno ga namešta
Šteta samo što i sledeću utakmicu igraju protiv Memfisa.Rekoše da valjda jure kontakt sa strane Memfisa, tako da se nadam da mi ipak ostaju dvije utakmice Lilarda ovo kolo.
Zaostajem u FT%, a tu bi mi valjalo njegovih 94.5%![]()
marfijev zakon na snazi u fulu.Šteta samo što i sledeću utakmicu igraju protiv Memfisa.
Tj. ne igraju.

Šteta samo što i sledeću utakmicu igraju protiv Memfisa.
Tj. ne igraju.
koliko ova igra obuzme čoveka, majku mu... nešto sam zakuntao malopre i stigao da sanjam kako se upoznaju moji i roditelji moje devojke. međutim, sve se odvija nekako apstraktno i nejasno, ali da ne dužim, jedino čega se savršeno sećam je da se, u jednom trenutku, pojavljuje onaj dijagram za pokazivanje rezultata utakmice (ime ekipe & broj poena x 2), a u kvadratićima ispisana imena naših roditelja. ali ime njenog ćaleta je... SPENCER DINWIDDIE.![]()
Ok, vreme ti je za pauzu. Predlažem da ne ulaziš bar deset dana ni postavu da namestiš
Dakle planiraš da izbaciš ćaleta iz priče do kraja sezonekoliko ova igra obuzme čoveka, majku mu... nešto sam zakuntao malopre i stigao da sanjam kako se upoznaju moji i roditelji moje devojke. međutim, sve se odvija nekako apstraktno i nejasno, ali da ne dužim, jedino čega se savršeno sećam je da se, u jednom trenutku, pojavljuje onaj dijagram za pokazivanje rezultata utakmice (ime ekipe & broj poena x 2), a u kvadratićima ispisana imena naših roditelja. ali ime njenog ćaleta je... SPENCER DINWIDDIE.![]()

Em što sam skoro pa prestao da pratim fudbal, em što je ovo izmislilo fantazi za Premier.Meni Premier liga ni izbliza nije bila ovako zanimljiva. Samo zato jer se NBA igra svako vece, imas cime da se zanimas na dnevnoj bazi.
Sad mi zao sto nisam napravio neki tim ovako za sebe.
Da bre, ja pojma nemam sta se desava po fudbalskim ligama.Em što sam skoro pa prestao da pratim fudbal, em što je ovo izmislilo fantazi za Premier.
Ove godine još da ispoštujem započeto, ali od sledeće samo NBA, Bože zdravlja.
kod mene bi ta noćna mora izgledala ovako:Da bre, ja pojma nemam sta se desava po fudbalskim ligama.
Neki dan cuo da se igra Liverpul-Mancester, ja preturam da vidim da l` je bolji za blokade Biyombo ili Poeltl i sta kad se vrati Zeller.
Neam pojma ni da l` su Liv-MU igrali, ko je pobedio, ko je gde na tabeli, a realno me i zabole. Ovo je bas zarazno.
Stugotse, ne znam da l` da te kunem il` castim picem celu noc.
Bukvalno mi je danas palo na pamet zašto NBA ne počinje kao Englezi u avgustuSad me vec kopka sta da radimo do oktobra i nove sezone. Ima li neki NBA summer league+preseason Fantasy?
Sad me vec kopka sta da radimo do oktobra i nove sezone. Ima li neki NBA summer league+preseason Fantasy?
Evo ne znam bogami. Aj u avgustu počne premijer, al onaj period od maja do avgusta, to je najteže.
Možda da probamo fantazi bejzbol lol
Injaoooo, sreca, sreca, radost
Planned to begin on April 1 and end on October 3
To je kontam isto zanimljivo jer su utakmice svaki dan. Jedini mi je problem što ne pratim bejzbol, nemam pojma ko je dobar, koga da draftujem... znam samo nekoliko imena.