Fantasy NBA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jovan je uzeo Peltla, njega sam i ja razmišljao da uzmem... fenomenalan bloker, čak i sa ograničenom minutažom. I generalno dobar defanzivac. Prošle godine je imao prosečno 3 blokade na 36 minuta. Kad bi igrao 30+ minuta bio bi fantazi mašina, dabl dabl prosek, blokade, procenat šuta. Al jbg, Pop ga najčešće limitira na 15-20 minuta i ne igra ga zajedno sa Oldridžom. Evo sad gledam na nba.com statistiku... duo Oldridž i Peltl, broj minuta provedenih zajedno na terenu - 0.

Da, i ja sam se lomio, ali bas ta mala minutaza mi bila -.

Elem, jesam li vec rekao da trejdujem Mareja, zasto mi nije pun inbox ponuda?

Pocetna cena, dva piva i kesica kikirikija.

nego jel se ova sezona zbog kovida igra standardno u 4 utakmice iz iste divizije i dve iz druge konferencije ili je skracena?
skraćeno: smanjili su broj utakmica na 72, po 2 utakmice sa ekipama iz druge i po 3 sa ekipama iz iste konferencije. plus, igraće se – kao u mehuru – tzv. play-in turnir kao borba za playoff mesto, gde će učestvovati timovi pozicionirani od 7. do 10. mesta; princip je da najpre igraju 7. protiv 8. i 9. protiv 10, posle čega pobednik prvog duela dobija 7. poziciju na tabeli a gubitnik drugog meča ispada iz igre; ostaje da za konačno 8. mesto igraju poraženi iz prve i pobednik iz druge utakmice.

skraćeno: smanjili su broj utakmica na 72, po 2 utakmice sa ekipama iz druge i po 3 sa ekipama iz iste konferencije. plus, igraće se – kao u mehuru – tzv. play-in turnir kao borba za playoff mesto, gde će učestvovati timovi pozicionirani od 7. do 10. mesta; princip je da najpre igraju 7. protiv 8. i 9. protiv 10, posle čega pobednik prvog duela dobija 7. poziciju na tabeli a gubitnik drugog meča ispada iz igre; ostaje da za konačno 8. mesto igraju poraženi iz prve i pobednik iz druge utakmice.
Много ти ово, сад ће он да тражи да му се сажме. Њему само "да" и "не" одговоре, даље од тога не чита.

Jovan je uzeo Peltla, njega sam i ja razmišljao da uzmem... fenomenalan bloker, čak i sa ograničenom minutažom. I generalno dobar defanzivac. Prošle godine je imao prosečno 3 blokade na 36 minuta. Kad bi igrao 30+ minuta bio bi fantazi mašina, dabl dabl prosek, blokade, procenat šuta. Al jbg, Pop ga najčešće limitira na 15-20 minuta i ne igra ga zajedno sa Oldridžom. Evo sad gledam na nba.com statistiku... duo Oldridž i Peltl, broj minuta provedenih zajedno na terenu - 0.
ma ovo je iznuđena transakcija. turner se povredio, pa mu se statusi menjanju iz minuta u minut, bio je INJ ni čitavih 24 sata, čak će možda i zaigrati večeras — ali ko me **** što ne ustajem pre 9.

Da, zeznuli se, prošao je kovid protokol i skinuli mu tag, al onda Siksersi kao a-a, neće još da igra, mora malo kondiciju da popravi.
Штета, таман сам мислила ове недеље да се ложим "хеј, ко је то добио прву десетку у фантазију", "хеј, па ово ми иде к'о на факултету", "хеј, прва десетка али нажалост не и први кромпирић у лиги, сетимо се Лопија", и тако... : (

shi.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back