Fantasy NBA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I mene duša boli što sam neodlučan pa mi pokupi dvojicu sa watch liste dok se razmišljam da li da šutnem ove sa slabijim učinkom ili im pružim još jednu šansu.

---

Biće da pružam šansu, nije ni dvanaesto mesto tako loše, važno je učestvovati i zabavlati se, ne mora svi da pobeđujemo

Samo da pitam lupija da li je već okačio postere Rendla i Bareta i ako neko može da mi objasni zašto još uvek držim Draja u timu, kontam da ima jedno sto slobodnih sa boljim učinkom.
Ne znam sta je sa Rendlom, mislim da ni njemu nije jasno.Beret preko 50 %. Stavit' crveno slovo u kalendar. Prava rolerkoster ekipa predvodjena Covjekom koji ima osjecanja. Sto bi rekao AlKosan "imamo neke kvalitete koji mogu biti nezgodni i za nas i za protivnika"

Važno je učestvovati i zabavljati se, ne mora svi da pobeđujemo
IMG_20210105_133129.png

I mene duša boli što sam neodlučan pa mi pokupi dvojicu sa watch liste dok se razmišljam da li da šutnem ove sa slabijim učinkom ili im pružim još jednu šansu.

---

Biće da pružam šansu, nije ni dvanaesto mesto tako loše, važno je učestvovati i zabavlati se, ne mora svi da pobeđujemo

Vreme je da se mi sa dna kace ispomazemo protivu ove burzoaske elite (omaz drugarici Komunistkinji).

Sapni mi ko ti treba, pa ti dam znak glavom kad cu da ga pustim.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back