Fantasy NBA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja rekoh da odgledam prvo poluvreme pa na kuntanje, i ostadoh do 4.
Irving im je us.rao ceo kraj, a nekako i tokom utakmice sam stekao utisak da su Harden i Djurent vec stvorili hemiju (sto ne cudi), dok je Kajri odigrao kao pravi privatnik. Dva odlucujuca suta u poslednjih minut, minut i po uzima, promasuje, dok je Sekston bukvalno sve poene dao preko njega, isprzio ga skroz.
Kako sad deluje, Kajri je zreo za trejd, al' ga niko nece.
Ni ti ne shvatas Edmonde. On je covjek. Zar je to toliko tesko da se shvati?
Nego nema svlacionice da ga pita "Jesmo li mi ostali ovce?" pa svi po samarcinu. Covjece.

Nema kad su trejdovali celu svlačionicu, stoje prazni ormarići

---

A Brada što je uzeo samo 14 šuteva za preko 50 minuta, iskusno ga namešta
A pazi, gledam sta se desava, i sad, normalno, ocekujes u regularnom delu da Djurent uzme poslednje suteve, Kajri ne vidi nikog, baca neku frljoku za tri 'da proba da iznudi slobodna', dobija kitu.

U produzetku, u prelomnom napadu, Djurent koji je lupio 4 blokade, ocito na inicijativu Irvinga, uzima Sekstona na trojci i ni ne podize ruku maltene da ga blokira, ovaj pogadja.

Mozda sam se samo istripovao, al' bice veselo gledati Netse.

koliko ova igra obuzme čoveka, majku mu... nešto sam zakuntao malopre i stigao da sanjam kako se upoznaju moji i roditelji moje devojke. međutim, sve se odvija nekako apstraktno i nejasno, ali da ne dužim, jedino čega se savršeno sećam je da se, u jednom trenutku, pojavljuje onaj dijagram za pokazivanje rezultata utakmice (ime ekipe & broj poena x 2), a u kvadratićima ispisana imena naših roditelja. ali ime njenog ćaleta je... SPENCER DINWIDDIE.:hahaha:

Šteta samo što i sledeću utakmicu igraju protiv Memfisa.

Tj. ne igraju.

Cista potvrda dok jednom ne smrkne drugom ne svane.

Evo sad gledam, odlozeno Baksi-Wizards za petak, Wizardsi tek u nedelju pocinju.

Za mene gubitak Jrue-a jednu utakmicu, za Strahinju ne igraju Janis, Midlton i Beal, prakticno prva trojka, a meni se izgleda Tejtum vraca u petak. Ne mora i dalje nista da znaci, ali veliki boost za jednog, veliki down za drugog.

koliko ova igra obuzme čoveka, majku mu... nešto sam zakuntao malopre i stigao da sanjam kako se upoznaju moji i roditelji moje devojke. međutim, sve se odvija nekako apstraktno i nejasno, ali da ne dužim, jedino čega se savršeno sećam je da se, u jednom trenutku, pojavljuje onaj dijagram za pokazivanje rezultata utakmice (ime ekipe & broj poena x 2), a u kvadratićima ispisana imena naših roditelja. ali ime njenog ćaleta je... SPENCER DINWIDDIE.:hahaha:

Meni Premier liga ni izbliza nije bila ovako zanimljiva. Samo zato jer se NBA igra svako vece, imas cime da se zanimas na dnevnoj bazi.

Sad mi zao sto nisam napravio neki tim ovako za sebe.

Prilozi

• ti-i-ja.jpg
    ti-i-ja.jpg
    304 KB · Pregleda: 3
Dakle planiraš da izbaciš ćaleta iz priče do kraja sezone :mrgreen:

Meni Premier liga ni izbliza nije bila ovako zanimljiva. Samo zato jer se NBA igra svako vece, imas cime da se zanimas na dnevnoj bazi.

Sad mi zao sto nisam napravio neki tim ovako za sebe.
Em što sam skoro pa prestao da pratim fudbal, em što je ovo izmislilo fantazi za Premier.
Ove godine još da ispoštujem započeto, ali od sledeće samo NBA, Bože zdravlja.

Em što sam skoro pa prestao da pratim fudbal, em što je ovo izmislilo fantazi za Premier.
Ove godine još da ispoštujem započeto, ali od sledeće samo NBA, Bože zdravlja.
Da bre, ja pojma nemam sta se desava po fudbalskim ligama.

Neki dan cuo da se igra Liverpul-Mancester, ja preturam da vidim da l` je bolji za blokade Biyombo ili Poeltl i sta kad se vrati Zeller.

Neam pojma ni da l` su Liv-MU igrali, ko je pobedio, ko je gde na tabeli, a realno me i zabole. Ovo je bas zarazno.

Stugotse, ne znam da l` da te kunem il` castim picem celu noc.

Da bre, ja pojma nemam sta se desava po fudbalskim ligama.

Neki dan cuo da se igra Liverpul-Mancester, ja preturam da vidim da l` je bolji za blokade Biyombo ili Poeltl i sta kad se vrati Zeller.

Neam pojma ni da l` su Liv-MU igrali, ko je pobedio, ko je gde na tabeli, a realno me i zabole. Ovo je bas zarazno.

Stugotse, ne znam da l` da te kunem il` castim picem celu noc.
kod mene bi ta noćna mora izgledala ovako:

Prilozi

• 4uq89s.jpg
    4uq89s.jpg
    90 KB · Pregleda: 11
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back