моћна длакава стрвина
Legenda
- Poruka
- 63.679
Кад се само сетим Лопија и његових прича како ће Кајри све да нас опраши жалфијом...
Само није рачунао кол'ко ће он сâм да дуне.
Само није рачунао кол'ко ће он сâм да дуне.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovu situaciju treba riješiti na nivou lige tj. raskid ugovora i zabrana igranja u NBA.preskordiciju tog događaja zaista niko ne može imati
ali kapiram da će se vratiti na teren kad bude uspeo da pređe preko „ja-sam-glavna-drama-queen-ovog-i-bilo-kog-tima“ momenta.
hehe, znači naredna stanica london lions ili shangai sharksOvu situaciju treba riješiti na nivou lige tj. raskid ugovora i zabrana igranja u NBA.
Dok ne pošalju takvu poruku, uvijek će biti ovih Irvinga.

Da sad radimo draft ponovo, da imam istu poziciju i da ovi ljudi pre mene biraju isto... u prvoj rundi bih umesto Bukera uzeo Durenta. Na samom draftu sam i razmišljao dal da ga uzmem i nisam samo zbog toga što sam se plašio da će ga odmarati često ili mu ograničavati minutažu. A evo on već sad planira da igra back-to-back utakmice.
U drugoj rundi bih onda, pošto sam uzeo visokog igrača, uzeo beka i to bi bio Buker ako bi bio dostupan. Ako ne, onda bih verovatno uzeo Mičela. Bil je očito najbolji izbor, možda uopšte lol, al ne verujem da bih ga uzeo ni u jednom scenariju.
U trećoj rundi sam trebao Vuda. Ja sam se zapravo nadao da ću ga dočekati u četvrtoj, prethodno sam hteo da uzmem isto nekog visokog u trećoj rundi i prvo sam nišanio Gobera, pa onda Sijakama i bukvalno obojica mi pred nosem odoše, dva prethodna pika, jedan pa drugi... i ja tu stani pani, gledam ko je tu još od visokih i vidim Kolinsa. I tu se malo dvoumim i odlučim da iskoristim priliku da uzmem Kolinsa, jer i on je bio odličan prošle godine, top fantazi igrač. Pritom mislim se, iako znam koliko je Vud dobar (prošle godine u drugoj ligi sam ga i ćapio mesec dana pre pauze zbog pandemije) Kolins je u istoj ekipi, a Vud je promenio sredinu i sad kako će to da utiče nemam pojma... i reko ajde prvo ovog , što je sigurno sigurno je. A Vud ako mi padne u sledećoj rundi to će biti to, time ću da zaokružim centarsku liniju, ne treba mi više ništa u suštini. Jer tu je Edmond u pravu, treba rano uzeti centre, njih nema puno, a bekova ima pun rac.
Al upravo ga Edmond uze, odmah na početku četvrte, dva pika ispred mene. Čak sam i zakukao na četu ako se sećate.
Eto to bih promenio da mogu.
Jedna od prvih transakcija u ligi je Wiseman.E, a Wisemana i Haliburtona si pokupio naknadno kao FA?
Wiseman, Boucher, Haliburton.Nisam ispratio. Cisto me zanima jer se secam da sam u nekom trenutku obojicu cheknuo i bili su slobodni. Kad mi se Brajant povredio, odem da pogledam, obojica kod stugotsa.
Pa eto, oduzio mi za Vuda, da mu ne bude zao lol
Da, i Bouchera se secam na listi.Wiseman, Boucher, Haliburton.
Sve je to stugots obavio u prvih 10 dana.
Jedna od prvih transakcija u ligi je Wiseman.
Ne znam, da si pogodio samo jednog igrača, pa da prihvatim objašnjenje.Da, to jer sam draftovao JJJ-a i stavio ga na IL, pa sam odmah imao upražnjeno mesto.
Haliburton je isto bio iznuđena transakcija, pokupio sam ga kad mi se sjebao Ti Džej Voren.
najbolje za nas dvojicu je da se nikad ne sretnemo, on mene vjerovatno moze da izbije, a ja njega ubijem.nego, @loopi, vide li da je kyrie porodicu onog nesrećnog floyda darivao novom kućom? priča se da ima nešto u planu i za menadžere koji su ga draftovali, da se ne osete oštećenima![]()
Yeah, I had a wet dream too.Sanjao sam kako se Sten Van Gandi dere na Ziona i govori mu da je džabe što je nezaustavljiv u reketu kada je u odbrani ko rac.

To su te neke moje ljubavne priče koje će me koštati glave.@commissioner (komesar postoji nadimak) mož nekako zabranimo ligiju da vrti centre Bostona, potrošiće sve zamene dok se odluči? Ili da mu se ne računa posle pet puta dovođenja istog![]()
ma pusti ga, vidis da kod njega i Bill Russell strpljivo čeka priliku.. mada ne vjerujem da bi @tab503 propustio takvu veličinu..@commissioner (komesar postoji nadimak) mož nekako zabranimo ligiju da vrti centre Bostona, potrošiće sve zamene dok se odluči? Ili da mu se ne računa posle pet puta dovođenja istog![]()

Коју, има две?zezajte zezajte.. ali znate onu narodnu..
ko se poslednji smeje... strki![]()