Fantasy NBA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislio sam da ne pisem neko vreme, no zanimljivo je sad ovo citati, pa da dodam i svoju (ne)logiku, ali kratko.

U prvom piku mi je ostalo da biram izmedju Tejtuma i Bukera, u drugom sam vec znao da cu Durantulu. Buker mi nikada nije bio posebno simpatican, narocito kad dodam da ima jos potrosaca vremena i lopti u timu. Nisam impresioniran njime tada, a ni sada. Sad jbg, Djurent je popio 7 dana korone, Tejtum 14, ali sta da se radi. Opet bih isto izabrao.

Marej mi je promasaj i veliki razlog zasto se vucem po Fantasy terenu. Treci pik, ocekuje se svake godine taj iskorak, a sad je otisao jos vise u kurc pa i slobodna baca 50%, k`o Shaq u najbolje vreme. Poslednju protiv Jute je pokazao znake zivota, pa da se nadam da ce polako ulaziti u formu kako sezona odmice.

Jrue je bio sigurica, da ne detaljisem, mislio sam da ce otici pre mene, ali kao 12. koji bira imam 2 spojena pa dobro dodje taj raspored. Istina, kasljucao je i on ove dve nedelje, kao i svi bukvalno, al` Jrue se ne baca.

Wood je bio pickup koji sam ciljao od pocetka, on i Kolins, srecom, Kolins je otisao stugotsu, a meni je ostavio Wooda, za sada, moj best steal. Oladipo je bio kockanje, isplatilo se do sada, sa izuzetkom fckn trade-a koji mi ga je odneo na celu nedelju.

Za drugog centra sam ganjao Brajanta, i tu je u stvari gde mi se sistem raspao. Dao mi je i dobar fg% i poene i skokove, poneku blokadicu, asistenciju, odlican mali i - krc. To mi je sjebalo sve. Keca, dvojku, trojku, cetvorku mozes da iskopas i medju FA. Dobrog centra - gotovo nemoguce.

Isfulao sam na nizim pikovima, nesrecni Lamela, Barton, Crowder, Hild, Bejns (za koga sam mislio da sam uzeo Adamsa, lol). Prakticno mi nista nisu donosili.

Sad sam skockao otprilike sta hocu, upgradeovao bih jednog ili dvojicu, ako izleti nesto. Quickley ce, nadam se, najzad da izbaci Pejtona iz startera, i fckn Tibodo slepac to mora da vidi, mali je vec sad daleko bolji.

Maxey ocekujem da ce da dobija dosta sansi, Sixersi su uvek roviti i skloni povredama plus blowouti gde ce imati dosta vremena, Edwards takodje iz istih razloga (samo - blowouti u kojima oni gube).

Videcu sta mogu da ocekujem od Nickela, on mi je nit tamo nit ovamo, zavisno od vremena koje ce dobijati i povreda ostalih. Biyombo je drugi koji visi, cisto za neke skokove i blokade, da iskombinujem njega i Zubca zajedno za jednog Brajanta, pa cemo videti.

Da sad radimo draft ponovo, da imam istu poziciju i da ovi ljudi pre mene biraju isto... u prvoj rundi bih umesto Bukera uzeo Durenta. Na samom draftu sam i razmišljao dal da ga uzmem i nisam samo zbog toga što sam se plašio da će ga odmarati često ili mu ograničavati minutažu. A evo on već sad planira da igra back-to-back utakmice.

U drugoj rundi bih onda, pošto sam uzeo visokog igrača, uzeo beka i to bi bio Buker ako bi bio dostupan. Ako ne, onda bih verovatno uzeo Mičela. Bil je očito najbolji izbor, možda uopšte lol, al ne verujem da bih ga uzeo ni u jednom scenariju.

U trećoj rundi sam trebao Vuda. Ja sam se zapravo nadao da ću ga dočekati u četvrtoj, prethodno sam hteo da uzmem isto nekog visokog u trećoj rundi i prvo sam nišanio Gobera, pa onda Sijakama i bukvalno obojica mi pred nosem odoše, dva prethodna pika, jedan pa drugi... i ja tu stani pani, gledam ko je tu još od visokih i vidim Kolinsa. I tu se malo dvoumim i odlučim da iskoristim priliku da uzmem Kolinsa, jer i on je bio odličan prošle godine, top fantazi igrač. Pritom mislim se, iako znam koliko je Vud dobar (prošle godine u drugoj ligi sam ga i ćapio mesec dana pre pauze zbog pandemije) Kolins je u istoj ekipi, a Vud je promenio sredinu i sad kako će to da utiče nemam pojma... i reko ajde prvo ovog , što je sigurno sigurno je. A Vud ako mi padne u sledećoj rundi to će biti to, time ću da zaokružim centarsku liniju, ne treba mi više ništa u suštini. Jer tu je Edmond u pravu, treba rano uzeti centre, njih nema puno, a bekova ima pun rac.

Al upravo ga Edmond uze, odmah na početku četvrte, dva pika ispred mene. Čak sam i zakukao na četu ako se sećate.

Eto to bih promenio da mogu.

Da sad radimo draft ponovo, da imam istu poziciju i da ovi ljudi pre mene biraju isto... u prvoj rundi bih umesto Bukera uzeo Durenta. Na samom draftu sam i razmišljao dal da ga uzmem i nisam samo zbog toga što sam se plašio da će ga odmarati često ili mu ograničavati minutažu. A evo on već sad planira da igra back-to-back utakmice.

U drugoj rundi bih onda, pošto sam uzeo visokog igrača, uzeo beka i to bi bio Buker ako bi bio dostupan. Ako ne, onda bih verovatno uzeo Mičela. Bil je očito najbolji izbor, možda uopšte lol, al ne verujem da bih ga uzeo ni u jednom scenariju.

U trećoj rundi sam trebao Vuda. Ja sam se zapravo nadao da ću ga dočekati u četvrtoj, prethodno sam hteo da uzmem isto nekog visokog u trećoj rundi i prvo sam nišanio Gobera, pa onda Sijakama i bukvalno obojica mi pred nosem odoše, dva prethodna pika, jedan pa drugi... i ja tu stani pani, gledam ko je tu još od visokih i vidim Kolinsa. I tu se malo dvoumim i odlučim da iskoristim priliku da uzmem Kolinsa, jer i on je bio odličan prošle godine, top fantazi igrač. Pritom mislim se, iako znam koliko je Vud dobar (prošle godine u drugoj ligi sam ga i ćapio mesec dana pre pauze zbog pandemije) Kolins je u istoj ekipi, a Vud je promenio sredinu i sad kako će to da utiče nemam pojma... i reko ajde prvo ovog , što je sigurno sigurno je. A Vud ako mi padne u sledećoj rundi to će biti to, time ću da zaokružim centarsku liniju, ne treba mi više ništa u suštini. Jer tu je Edmond u pravu, treba rano uzeti centre, njih nema puno, a bekova ima pun rac.

Al upravo ga Edmond uze, odmah na početku četvrte, dva pika ispred mene. Čak sam i zakukao na četu ako se sećate.

Eto to bih promenio da mogu.

E, a Wisemana i Haliburtona si pokupio naknadno kao FA?

Nisam ispratio. Cisto me zanima jer se secam da sam u nekom trenutku obojicu cheknuo i bili su slobodni. Kad mi se Brajant povredio, odem da pogledam, obojica kod stugotsa.

Pa eto, oduzio mi za Vuda, da mu ne bude zao lol

Wiseman, Boucher, Haliburton.
Sve je to stugots obavio u prvih 10 dana.
Da, i Bouchera se secam na listi.

Tako sam nekako razmisljao i ja, ove low pikove cu da pozamenjujem u prvih nedelju-dve. Ali...iskustvo.

Ono sto, recimo, mi je promaklo je bas ovo sa centrom, nakon Brajanta. Recimo, dalekobilo, povredi ti se Gober. Osakacen si u 3 kategorije, fg% (uglavnom Gober radi kucanja), ali naravno, najvise u skokovima i blokadama.

Sad ti treba 2 igraca da ti nadoknade njegov ucinak. A ako je centar i dobar skorer i skakac, onda moras kombo, neki koliko toliko dobar skakac i neki koliko toliko dobar poenter. Centar+bek, a imas visak bekova...glavobolje jbt

I samo da vam kažem... mislim, sad otkrivam toplu vodu, al ono, igrate prvi put svi...

Svako naravno želi da bude dobar u svim kategorijama, da ih sve pokrije ako može. Ali ako si u situaciji da ne možeš da budeš to, onda se treba fokusirati na one u kojima si dobar. Da bi pobedio dovoljno ti je njih 6. Vidiš kojih to 6 možeš uvek da dobiješ i pumpaš njih.

Jovan je uzeo Peltla, njega sam i ja razmišljao da uzmem... fenomenalan bloker, čak i sa ograničenom minutažom. I generalno dobar defanzivac. Prošle godine je imao prosečno 3 blokade na 36 minuta. Kad bi igrao 30+ minuta bio bi fantazi mašina, dabl dabl prosek, blokade, procenat šuta. Al jbg, Pop ga najčešće limitira na 15-20 minuta i ne igra ga zajedno sa Oldridžom. Evo sad gledam na nba.com statistiku... duo Oldridž i Peltl, broj minuta provedenih zajedno na terenu - 0.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back