peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 41.337
Napeto već od utorka.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мени лично рампе не значе ништа, јер то је колона коју ћу од сваког изгубити.Da, Vučević je top. Mislim, dobar je i igrač i ovako, ali u fantaziju je top. Poeni, skokovi, odlični procenti, trojke, ukradene, sasvim solidne asistencije... kad bi imao tipa 2 rampe u proseku bio bi ubedljivo najjači igrač na fantaziju.
Ово ми к'о синоћ кад сам видела на Арени најаву за меч Реал Мадрид - Андора, а на снимку Кампацо шутира тројку за Реал.ja sam se oporavio od proslog poraza od one ..... i spreman sam za nove pobede
![]()
Sad kad razmisliš, Orlando je pobednik Dvajtovog trejda u Lejkerse. Kad se podvuče crta, dobili su ol star igrača koji eto igra za njih 8 godina. Dobro, nije im drastično promenio sudbinu, al kad pogledaš ostale timove Orlando je dobio bar nešto, ovi ostali nisu ništa.
Lejkersi su dobili Dvajta, on otišo posle godinu dana.
Filadelfija je dobila Bajnama, on završio karijeru posle toga.
Denver je dobio Igoadalu, koji im je pomogao dosta te godine, ali su morali da ga trejduju već sledeće u Golden Stejt. To je bio trejd sa 3 tima, Juta je isto bila uključena i razmenjeni su neki igrači i pikovi, ali niko nije tu dobio suštinski ništa vredno, osim Golden Stejta i Igoadale. Juta je dobila pika od Golden Stejta koji je kasnije postao Rodni Hud, eto to je možda posle Igoadale ispala najvrednija stvar.
Takođe je dobila od Golden Stejta u tom trejdu i pika koji je kasnije postao Džoš Hart i koga su pre 3 godine sa Tomasom Brajantom trejdovali u Lejkerse za Tonija Bredlija haha. Eto dadoše dva solidna igrača za ništa, ovaj Bredli im ništa nije dao, a onda je i otišao. Obožavam da pratim ove buduće pikove u trejdovima, da vidim šta je od njih ispalo.
Sad pazite ovaj klasterfak....
U trejdu za Dvajta, Orlando od Filadelfije dobije pika prve runde za draft 2017. Onda na draftu 2014-e tog pika Orlando vrati Filadelfiji uz njihovog pika na tom draftu 2014, da bi uzeli Elfrida Pejtona, kojeg je Filadelfija odabrala ispred njih. Hinki je znao da su hteli Pejtona, uzeo ga i ucenio ih bukvalno. Znači Filadelfija je dobila svoj pik za 2017 nazad i Orlandovog pika 2014, što je ispao Šarić.
Onda 2015. Divac u Sakramentu trejduje Karla Lendrija, Džejsona Tompsona i Nika Stauskasa u Filadelfiju (samo da bi se oslobodio njihovih plata) i ujedno je Filadelfiji dao ono što zovu "swap" - pravo da Filadelfija zameni pikove prve runde sa Sakramentom na draftu 2017-e godine, ukoliko Sakramento bude imao boljeg pika, i pride pika prve runde 2019. godine. Ovo je, uz propuštanje Dončića, verovatno najgori potez Divca dok je bio gm u Sakramentu. Ispostavilo se da su imali boljeg pika, trećeg. Filadelfija je imala petog i tražila je zamenu. Peti pik je postao Dearon Foks, a treći pik (kojeg je Filadelfija dala Bostonu posle za Fulca) je postao Džejson Tejtum. Sakramento je mogao imati ili Tejtuma ili Dončića ili čak obojicu.
Jedina uteha mu je što je onaj pik 2019. što je isto završio u Bostonu ispao Romeo Lengford, koji nije ništa pokazao za sad.
Звучи као нека акција...Valja imati ovog stugotsa na temi.
Treba ga češće menšnovati.
pogodi koliko sam puta citao jaШалим се, разумела сам све. Јесте да сам морала да прочитам два пута, али...
Добро, три пута.

Ako misliš da su Buker, Zion i Kolins trebali da budu po jednu rundu kasnije šta ja da kažem za Ejtona koji ima brojke ko i centri koje sam mogao da pokupim u desetoj rundi
---
Mslm ima Finiks i učinak i sve, al mi se čini da je dolazak Pola sve izokrenuo raspodelu od prethodne sezone

ah, problemi prvog svetaGledam ovu svoju ekipu... pričao sam već, tačno sam omašio prva 3 pika. Buker je realno trebao da bude pik druge runde, Zion treće. Kolins aj možda može da se provuče, al mogao sam uzeti Vuda u trećoj recimo, on je bolji.
Za Bukera sam mislio da će još da napreduje, s obzirom kako je finiširao prethodnu sezonu, al nisam uzeo u obzir dolazak Pola. Tj. nisam mislio da će to da se odrazi na njegov učinak. Mislim, njegov usage rate je i dalje u principu isti ko i prošle godine, oko 30%... malo manje i slabije šutira, ali vidi se da je lopta manje kod njega kroz asistencije. Nadam se da će da dođe bar na prošlogodišnje brojke, ne treba mu puno... kapiram da treba malo vremena da se uigraju i provale šta i kad rade u napadu, to se najbolje vidi kod Ejtona koliko još uvek traže njegovu ulogu i kroz ovo rotiranje na poziciji 4.
Za Ziona sam mislio nešto slično, al i on stagnira, brojke su mu slične ko i prošle sezone. Nadao sam se većem broju ovih defanzivnih statistika, možda i kojoj trojci, ali za to će mu očito trebati još neka sezona, trojke mu je Sten verovatno zabranio da šutira lol.
Na Kolinsov učinak tačno utiče Kapela, to sam skroz smetnuo sa uma. A ko zna, možda će i Galinari. Mislim, ovo što mi daje je jako dobro, možda i vredno treće runde, al nije ono od prošle godine.
S druge strane ove falinke mi kompenzuje Hejvord koji apsolutno kida, SGA, sada ovaj Bjuše, sa Konlijem i Raselom sam isto zadovoljan, malo bi mogli samo bacanja da poprave obojica. Ispod 70% šutiraju, wtf. Šruder je ok, Lopez bi bio super samo da malo bolje šutira, Haliburton i Vajzmen mi se sviđaju, pogotovo Haliburton. Zadnje dve je malo omanuo, ali valjda će da se vrati na kolosek. Solidni poeni, asistencije, trojke, dobri procenti, ukradene... gledao sam ga malo i u utakmici, mislim da je uz Vajzmena najbolji igrač ove draft klase. Za njega su i govorili pre drafta da ima top 5 talenat, skandalozno kako je pao na 12. mesto, kajaće se mnogi timovi što su ga propustili. Vajzmena samo Ker sputava, ograničava na 20 minuta, ako bi igrao po 30 već sad u prvoj sezoni bi imao ekstra brojke.
Ostaje mi samo ovo jedno mesto koje okupira trenutno Loni Voker, a koje čuvam za JJJ-a kad se vrati. I ako Bog da da me zaobiđu povrede, to je to, to mi je ekipa. Not great, not terrible.
Priča li se hoće li više košarku igrati?nego, @loopi, vide li da je kyrie porodicu onog nesrećnog floyda darivao novom kućom? priča se da ima nešto u planu i za menadžere koji su ga draftovali, da se ne osete oštećenima![]()

preskordiciju tog događaja zaista niko ne može imatiPriča li se hoće li više košarku igrati?![]()