Fantasy NBA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jer fantasy ipak (još) nije zaslužio moje subotnje jutarnje bdenje radi provere dve informacije
memed-io-output (1).jpeg

@loopi što ostavi Grenta i Klarka na klupi, mogo si me stići u blokadama i ukradenima?
Hahahahah tako sto sam genijalac. Ja sam ti to najavio : ). Zamisli 3 igraca veceras, 0 TO za 80 minuta. Hahaha a stvar je sledeca. Primakao bi ti se u ukradenim i blokadama. I onda bih veceras ubacio svi 5 igraca, medju kojima nema izrazitih blokera, a koji dosta drze loptu.. onda bi postojala mogucnost da popijem 10:0, sto mi samo po sebi nije problem, nego daj da uzmem barem jedan poen iz ove kosmarne nedelje. Moze mi valjati za dalju borbu. A realno, nisam ocekivao da kanter i grant lupe 9 banana sinoc.. sjutra ujutro kad se podvuce crta znacu jesam li pogrijesio, pogodio ili bi sve ostalo isto i bez ovog manevra. I sam sam radoznao.

Hahahahah tako sto sam genijalac. Ja sam ti to najavio : ). Zamisli 3 igraca veceras, 0 TO za 80 minuta. Hahaha a stvar je sledeca. Primakao bi ti se u ukradenim i blokadama. I onda bih veceras ubacio svi 5 igraca, medju kojima nema izrazitih blokera, a koji dosta drze loptu.. onda bi postojala mogucnost da popijem 10:0, sto mi samo po sebi nije problem, nego daj da uzmem barem jedan poen iz ove kosmarne nedelje. Moze mi valjati za dalju borbu. A realno, nisam ocekivao da kanter i grant lupe 9 banana sinoc.. sjutra ujutro kad se podvuce crta znacu jesam li pogrijesio, pogodio ili bi sve ostalo isto i bez ovog manevra. I sam sam radoznao.

Znači večeras Rendl udara 4 rampe, Lavin i Džejlen Braun dodaju po 2.

Mičel, Gober, Begli i Maj Badi.

TO ćete izgubiti, ok, opraštam, računam da ćete skupiti 12 skokova i to je onda 6:4.
Ali pričali smo već, 6:4 je i dalje dno tabele.

16 asistencija?
6 ukradenih?
8 blokada?

Možete vi to!

P.s. Pozdrav za Wendell Carter Jr, za njegove 3 ukradene u dosadašnjem toku sezone i 5 ukradenih na ovoj svježe završenoj utakmici. Prenesi pozdrave i Sr i majci.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back