loopi
Zainteresovan član
- Poruka
- 461
Mozda da se obrati publici: Ja postojim zbog vas. Cisto da bude jos neprijatnije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jer fantasy ipak (još) nije zaslužio moje subotnje jutarnje bdenje radi provere dve informacije
@loopi što ostavi Grenta i Klarka na klupi, mogo si me stići u blokadama i ukradenima?

Pokušava, pa su mu ovi na klupi imali 80 blokada i 0 TOPokušava da dobije izgubljene, jel to?

Nisi ništa, samo podržavam da ga šutiraš dok je na zemlji.Šta, jel sam nešto propustio?
Pokušava, pa su mu ovi na klupi imali 80 blokada i 0 TO![]()
Hahahahah tako sto sam genijalac. Ja sam ti to najavio : ). Zamisli 3 igraca veceras, 0 TO za 80 minuta. Hahaha a stvar je sledeca. Primakao bi ti se u ukradenim i blokadama. I onda bih veceras ubacio svi 5 igraca, medju kojima nema izrazitih blokera, a koji dosta drze loptu.. onda bi postojala mogucnost da popijem 10:0, sto mi samo po sebi nije problem, nego daj da uzmem barem jedan poen iz ove kosmarne nedelje. Moze mi valjati za dalju borbu. A realno, nisam ocekivao da kanter i grant lupe 9 banana sinoc.. sjutra ujutro kad se podvuce crta znacu jesam li pogrijesio, pogodio ili bi sve ostalo isto i bez ovog manevra. I sam sam radoznao.@loopi što ostavi Grenta i Klarka na klupi, mogo si me stići u blokadama i ukradenima?
УмрехPokušava, pa su mu ovi na klupi imali 80 blokada i 0 TO![]()
Hahahahah tako sto sam genijalac. Ja sam ti to najavio : ). Zamisli 3 igraca veceras, 0 TO za 80 minuta. Hahaha a stvar je sledeca. Primakao bi ti se u ukradenim i blokadama. I onda bih veceras ubacio svi 5 igraca, medju kojima nema izrazitih blokera, a koji dosta drze loptu.. onda bi postojala mogucnost da popijem 10:0, sto mi samo po sebi nije problem, nego daj da uzmem barem jedan poen iz ove kosmarne nedelje. Moze mi valjati za dalju borbu. A realno, nisam ocekivao da kanter i grant lupe 9 banana sinoc.. sjutra ujutro kad se podvuce crta znacu jesam li pogrijesio, pogodio ili bi sve ostalo isto i bez ovog manevra. I sam sam radoznao.
Albi bek. A onda ce opet gace same da spadajuNisi ništa, samo podržavam da ga šutiraš dok je na zemlji.
Пхаахахах. Одакле да почнемtab se vratio u igru...
blast from the past
Do you know what "nemesis" means?
A righteous infliction of retribution, manifested by an appropriate agent. In this case personified by an 'orrible cunt - me.
Табе, тебе гледам.
Пхахахахах.dostigao je 'AV lupa bananu klincu' nivo