моћна длакава стрвина
Legenda
- Poruka
- 63.629
...попијем 9:0?onda bi postojala mogucnost da popijem 10:0, sto mi samo po sebi nije problem, nego daj da
Ово је буквално једино што ми је смешније од Таба сада. хД
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...попијем 9:0?onda bi postojala mogucnost da popijem 10:0, sto mi samo po sebi nije problem, nego daj da
Daj odma dvije mala, ne znas ti mene kad se zainatim..
Ko god da je, sami Bog mu je poslao Taba, da malo podijelimo muku jutros..
Sad mi se javio privatno, kaze odusevljen mojom taktikom, pita da mu budem lajfkouc. kaze imao sve dogovoreno sa Majom Volk, ali su ga moji vezani potezi u poslednja 3 dana natjerali da razmisli jos jednom..Dozvolite, istakao bih jos jedan momenat. Od 4 igrača koja igraju sinoc, bencujem 3. I to biram, ajde reko' moj dobar drug RJ Beret me nece izdati da taj jedan poen uzmem. Ne biste vjerovali sta se desava... : )))))))))) Beret baci 4 izgubljene, cisto da me ubode prstom u oko. Da je bacio petu, ostadoh bez njega. ne, stvarno je bolje 9:0 nego 10:0. 8:2 je za pi.ke.
@stugots da nisam dirao točak sudbine, 8:2 za tebe. uzeo bih skokove i ukradene, ostalo bi se primakao na asist i blokade, ali bi ostalo tebi. kad zavrsim ovaj prirucnik za fantazi igrace, radnih naziva "Kako ne treba igrati" i "Samoubistvo zadrzavanjem daha", saljem vam po primjerak da se skolujete.
@tab503 dje si Tabe druze stari, oces da pijemo, ti sigurno znas mjesta gdje sviraju neku tuznu muziku, da je stolnjak kariran, da su kuvana jaja na stolu, da ne kostaju vise od 10 din po komadu.. placemo po pola sata, naizmjenicno.. sta nas briga, kad se ne plasiramo u plejof, imacemo vise vremena za privatni zivot..
nisi mogao goru recenicu da kazes. : )) Bar si me ispostovao kad si ih bencovao sinoc, milostinja bi me ubila... : )))Za Taba ne znam, al mislim da ćeš ti ući u plejof sigurno.
Sad sam imao sreće da te uhvatim kad si bio desetkovan, znamo da ovo nije realno stanje. Biće prilike za revanš kasnije, igraćemo još jednom.
a mogla si i ovo
@tab503 Jesi li vidio ovo?
О, здраво, Да-Је-Ово-Нфл-Ја-Бих-Вас-Разбио Табе.
Како смо данас?
![]()