Fantasy NBA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
tenor.gif

Ali bukvalno :mrgreen:
Luv U

@stugots kakav si sa šahom? sta mislis o remiju, ako ti to sad ponudim? Uzdignimo se iznad samog takmičenja i pokažimo ovim ljudima u zajednici da možemo fino da sarađujemo.. daj ziro racun u inbox, i od šaha može dobro da se živi.

Koliko tab obesmišljava bilo kakav životni trud.
Mani osećanja podeljena, prvo sam navijao da tab nonšalantno pobedi strki i spusti je na zemlju, sad navijam da strki makar izjednači i spusti taba na zemlju. Ka za u pobedi se ne ponesi u porazu se ne ponizi neki nisu čuli.

---

Mslm, kapiram da se i on zeza, ali pretera ga, dostigao je 'AV lupa bananu klincu' nivo

Poslednja izmena:
Mani osećanja podeljena, prvo sam navijao da tab nonšalantno pobedi strki i spusti je na zemlju, sad navijam da strki makar izjednači i spusti taba na zemlju. Ka za u pobedi se ne ponesi u porazu se ne ponizi neki nisu čuli.

---

Mslm, kapiram da se i on zeza, ali pretera ga, dostigao je 'AV lupa bananu klincu' nivo
Ja se u porazu, rekao bih, nisam ponizio, ali brate što planiram da se uznesem u pobjedi, epski.
6:4, ne trebaju meni 8+ pobjede za kurčinjanje.

Da li će se moja prva pobjeda tvojim imenom zvati?
Vidjećemo.

---

u slavlju kad pobedis strki, nikad ne mozes da preteras z:mrgreen:

a ovo mi se dopada..sveo si srki na nivo klinca :rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back