моћна длакава стрвина
Legenda
- Poruka
- 63.679
Luv U![]()
Ali bukvalno![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Luv U![]()
Ali bukvalno![]()
Koliko tab obesmišljava bilo kakav životni trud.
Mani osećanja podeljena, prvo sam navijao da tab nonšalantno pobedi strki i spusti je na zemlju, sad navijam da strki makar izjednači i spusti taba na zemlju. Ka za u pobedi se ne ponesi u porazu se ne ponizi neki nisu čuli.Koliko tab obesmišljava bilo kakav životni trud.
Ja se u porazu, rekao bih, nisam ponizio, ali brate što planiram da se uznesem u pobjedi, epski.Mani osećanja podeljena, prvo sam navijao da tab nonšalantno pobedi strki i spusti je na zemlju, sad navijam da strki makar izjednači i spusti taba na zemlju. Ka za u pobedi se ne ponesi u porazu se ne ponizi neki nisu čuli.
---
Mslm, kapiram da se i on zeza, ali pretera ga, dostigao je 'AV lupa bananu klincu' nivo
Да, јбг, 26000 гифова касније, сви навијају за мене.prvo sam navijao da tab nonšalantno pobedi strki i spusti je na zemlju
Паааа, ја сам прво навијала да тебе Форке ноншалантно победи, али...Da li će se moja prva pobjeda tvojim imenom zvati?
Vidjećemo.
pa ovo ni notorna uprava kingsa ne bi prihvatila

Mani osećanja podeljena, prvo sam navijao da tab nonšalantno pobedi strki i spusti je na zemlju, sad navijam da strki makar izjednači i spusti taba na zemlju. Ka za u pobedi se ne ponesi u porazu se ne ponizi neki nisu čuli.
---
Mslm, kapiram da se i on zeza, ali pretera ga, dostigao je 'AV lupa bananu klincu' nivo

Знаш шта је најгоре.... Размишљала сам.pa ovo ni notorna uprava kingsa ne bi prihvatila![]()

ako si već mogla od bjelice da se oprostiš, onda no pasarán i za ove patriotske emotivne uceneЗнаш шта је најгоре.... Размишљала сам.
Свега три и по секунде, али ипак.![]()

Морала сам, иако тешка срца. Рачунам да ће свако бити бољи од Бјелициних нула у свим колонама.ako si već mogla od bjelice da se oprostiš, onda no pasarán i za ove patriotske emotivne ucene![]()
Bio je dobar za TO, i nije kvario procente FG i FT.Морала сам, иако тешка срца. Рачунам да ће свако бити бољи од Бјелициних нула у свим колонама.

Да, да, нема дечко ни приходе ни расходе.Bio je dobar za TO, i nije kvario procente FG i FT.![]()