loopi
Zainteresovan član
- Poruka
- 461
Bot se vise nervira nego ti.. toliko si se predao ovoj igri..tab igra muski, nema tih kerefeka, transakcija i slicnih cica mica
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bot se vise nervira nego ti.. toliko si se predao ovoj igri..tab igra muski, nema tih kerefeka, transakcija i slicnih cica mica
Bot se vise nervira nego ti.. toliko si se predao ovoj igri..
tab igra muski, nema tih kerefeka, transakcija i slicnih cica mica
mislim da je odgovor jasan, hihi, ali ti si zaista zaslužio medalju ako se ispostavi da je vredelo čekati ovoliko dugo i ako se j. j. jr. vrati onakav kakav je bio – što je sad već veliko pitanje, s obzirom na dužinu pauze – pa ti obezbedi neki neviđeni playoff run.Šta mislite, oće li pre Vučić da se vakciniše ili JJJ da se oporavi?
Mislim da je njemu 10 dana sasvim dovoljno da pokaze cjelokupni arsenal. Cujes mene 10 dana, i jedna cetvrtina kad ustane, u njegovom slucaju, na pravu nogu.hoće li biti potražnje u našoj ligi za ovom ludom glavom – ako se vrati na tih 10 dana? imao je neke solidne partije, promenio par ekipa na ovom forumu.![]()
samo što, ******, u 9¾ od 10 slučajeva ustane na pogrešnu. i najčešće je povredi.Mislim da je njemu 10 dana sasvim dovoljno da pokaze cjelokupni arsenal. Cujes mene 10 dana, i jedna cervrtina kad ustane, u njegovom slucaju, na pravu nogu.
Nisi me shvatio, to je njegova prava. On ima dvije prave. To je to.samo što, ******, u 9¾ od 10 slučajeva ustane na pogrešnu. i najčešće je povredi.
mislim da je odgovor jasan, hihi, ali ti si zaista zaslužio medalju ako se ispostavi da je vredelo čekati ovoliko dugo i ako se j. j. jr. vrati onakav kakav je bio – što je sad već veliko pitanje, s obzirom na dužinu pauze – pa ti obezbedi neki neviđeni playoff run.![]()
da, palo mi je u oči to što kažeš za gromove i rakete (kakvi nebeski nazivi za ovogodišnju prizemnost ovih timova, ccc), ali nisam bio siguran da li nešto kalkulišu ili jednostavno eksperimentišu sa kojekakvim sastavima kad su već skontali da će od playoffa za njih biti mrka kapa.Ma pustiću ga ako mi zatreba to IL mesto. Mislim da ga ne vraćaju jer ne žele da se bore za plejof.
Inače tankapaluza u Oklahomi i Hjustonu je meni najsmešnija stvar trenutno u ligi, u Oklahomi pogotovo... ti ljudi nema šta ne rade kako bi sprečili ekipu da pobeđuje, svaki čas odmaraju igrače, Horforda su i ugasili, a iskreno sumnjam i da je SGA sada uopšte povređen. Eno sinoć im bukvalno pola tima nije igralo - cela prva petorka plus Pokuševski, Taj Džerom i Muskala... i opet pobediše haha, Sem Presti čupa kosu verovatno.
Hjuston sličan fazon, svaki čas odmara ovog ili onog. Oni još i duguju pika prve runde ove godine Oklahomi, al je zaštićen za prve 4 pozicije, zato tenkuju svim silama.
da, palo mi je u oči to što kažeš za gromove i rakete (kakvi nebeski nazivi za ovogodišnju prizemnost ovih timova, ccc), ali nisam bio siguran da li nešto kalkulišu ili jednostavno eksperimentišu sa kojekakvim sastavima kad su već skontali da će od playoffa za njih biti mrka kapa.
uostalom, nikad mi nisu bili baš najjasniji ti zaštićeni pikovi, doduše nisam se ni previše udubljivao...
i šta je tankapaluza?![]()
Što se zaštićenog pika tiče... pa npr. u trejdu tima 1 i tima 2, tim 1 pošalje tumu 2 svog budućeg pika prve runde drafta 2023. godine, al ga zaštite za prvih 10 pozicija. U prevodu, ako posle draft lutrije 2023. godine kojom se određuje redosled biranja na draftu, tim 1 na deaftu bude između 1. i 10. pozicije, njemu će taj pik ostati jer ga je zaštitio. Ako bude na 11. poziciji ili nižoj, pik ide timu 2.
znači, može da se desi da zaštićeni pik ostane timu 1 pa da tim 2 u toj transakciji ostane praznih rukava, ok.
https://basketball.realgm.com/nba/draft/future_drafts/detailed
Ako nekog zanima, ovde imate sve obaveze timova kad su pikovi u pitanju... šta duguju i šta im se duguje.
eh, stugotse, bio si prvi nekad, a sad si spao na to da će – najverovatnije – naš meč (naredno kolo) odlučivati o prednosti domaćeg terena pred playoff.Pa, sjebao mi se Hejvord praktično do kraja regularnog dela i fantazi plejofa. Oklahoma će verovatno da ugasi i Gildžis Aleksandera. To su 2 od moja 4 ili 5 najbolja igrača ove godine.
Toliko o meni ove godine. Poyyyy