- Poruka
- 131.903
za mene navija samo fin svet - kultuiriska proslava 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
za mene navija samo fin svet - kultuiriska proslava![]()
Da. Cesto mu pominjem majku. Obicno dvije rijeci ispred pa onda mater.@loopi, šta je ovo, opet neka žurkica? je l si pozvan?![]()

kod mene „ista meta – isto odstojanje“ što se trejdova tiče.Kako vam se cine ovi trejdovi juce.. meni Wright od startera ode medju rezerve u Sakramento. Ima jos igraca iz fantazija koji su promijenili, bice interesantno..
Ja koliko vidim, odje je jedino vazno da nisi prvi pred play off..
ali meni je hit kako se nasi odnose prema onoj situaciji.
ocekujem da ljudi odavde pokrenu i peticiju da se utakmica sluzbeni registruje sa 2:3 za portugal.
koliko puta smo bili osteceni..setimo se mozda i najdrasticnijeg primera
https://www.ekspres.net/sport/prvi-...enal-na-svetskom-prvenstvi-var-me-nije-ubedio
red je bio i da neko bude ostecen na nasu vodenicu
pošto smo već na košarkaškom delu foruma, možemo i ovako da gledamo na stvari (svaka čast onome ko se setio):ali meni je hit kako se nasi odnose prema onoj situaciji.
ocekujem da ljudi odavde pokrenu i peticiju da se utakmica sluzbeni registruje sa 2:3 za portugal.
koliko puta smo bili osteceni..setimo se mozda i najdrasticnijeg primera
https://www.ekspres.net/sport/prvi-...enal-na-svetskom-prvenstvi-var-me-nije-ubedio
red je bio i da neko bude ostecen na nasu vodenicu
Oces da ti dam Irvinga. On sutira dobro. Doduse, rijetko igra. Uzeo bih Craudera rado. Pa nije Mocna bezveze, vidis da baca neku magiju. A meni treba takav igrac kao Krauder, slabog suta a da je uporan u pokusajima.
Tab ce prije novcanu transakciju da napravi, nego ovu.. on nas ceka na NFL, tu smo postradali ako mu dodjemo na noge..Oće li pre Tab da napravi transakciju ili JJJ da se oporavi?
tab igra muski, nema tih kerefeka, transakcija i slicnih cica micaOće li pre Tab da napravi transakciju ili JJJ da se oporavi?