Fantasy NBA 2021/22

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sean marks: „uzevši u obzir prirodu situacije, posle temeljnog razmatranja odlučili smo da kajri irving neće igrati utakmice niti će trenirati s timom dok ne bude mogao da bude s ekipom u potpunosti“

kyrie:
 

Prilozi

  • finta.jpg
    finta.jpg
    71,9 KB · Pregleda: 13
sean marks: „uzevši u obzir prirodu situacije, posle temeljnog razmatranja odlučili smo da kajri irving neće igrati utakmice niti će trenirati s timom dok ne bude mogao da bude s ekipom u potpunosti“

Ja mislim da neće biti sa timom uopšte, mislim da će radije da propusti sezonu nego da se vakciniše. Ako je neko spreman to da uradi, mislim da je to ova dežurna budala.
 
Zar ne beše mene za kik huh?

---

Mslm ja čak en mogu ni da prisustvujem draftu

Dobro, retko kad draftu prisustvuju svi, ja polazim od toga da hoćeš da igraš. Pri takvom stanju stvari, on je takođe rekao da neće igrati ako nas ne bude paran broj i pride se zadnji javio, zato prednost dajem tebi.

E sad vi se dogovorite.

U svakom slučaju sačekaćemo još ova dva dana.
 
8.png


Nisam zadovoljan celim rosterom, al nikad i nisam, menjaće se ovo u hodu x puta itd. Zadovoljan sam sa ovih prvih 7-8 pikova, samo da budu zdravi. Janis je možda najbolji igrač lige, Džordž bez Kavaja nadam se da će imati sezonu MVP kalibra kao u Oklahomi sezone 18/19, Lebron ima 37 i znam da jednom mora opasti, plus ga možda i odmaraju daleko više ove godine... al to je ipak Lebron. Pritom, kad god sam ga imao u rosteru daleko sam dogurao, mislim da sam osvojio 2 titule sa njim i jednom čini mi se polufinale.

Nadam se da će MPJ da napreduje još i da ima još bolje brojke dok Marej nije tu, JJJ mi duguje da pokida, a Porzingis videćemo... najbitnije da ostane zdrav. Siakam je povređen, al zadnja vest je da se vraća relativno brzo, on je dobra vrednost u 7. rundi.

Akrobata mi ćapio Hira ispred nosa, al nema veze, možda Skeri Teri ispadne sigurnija opcija.

Imam dva rukija, što je jedan ruki previše. Hteo sam Grina, al nisam planirao ovog Moblija na kraju. Em ruki, em još jedan centar koji mi realno ne treba, al reko aj da probam. 12. runda, ostao je slobodan, kažu da je ekstra talenat, šutira trojke, lupa blokade... pa da vidimo. Ako ne valja, zameniću ga lako.
 
Forke je pitao za kraj sezone... ovo su opcije

8.png


Rekoh vam... pošto nas je 10, mislim da je najbolje da u plejof ulazi 6 ekipa. A evo, ako je plejof od 6 ekipa, opcije za završnicu su 20. mart, 27. mart i 3. april.

10. april je zadnji dan sezone i tu opciju nećemo svakako, zato što zadnje nedelje timovi veoma često odmaraju najbolje igrače. Prošle godine smo igrali do kraja samo zato što je bila skraćena sezona, pa da bismo igrali što više, pričao sam vam to.

Pa sad vi kako hoćete... Forke je možda u pravu kad je rekao da bi najbolje bilo da igramo svako sa svakim po dvaput i onda plej of. To je ova prva opcija, da plej of počne u 19. nedelji i da se završi do 20. marta.
 
isto i meni, a nije bilo tako prošle sezone, ako se dobro sećam, tj. nisi morao da se odričeš povređenog igrača da bi uzeo zamenu za njega.

i sad, что делать? neću da dropujem, ali ne bih ni da igram s igračem manje kad već postoji to injury mesto.
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top