Fama o Đinđiću

Slabo ti je to ... Napisao je bez PROVERENIH biografija, a to znači nešto drugo. Na primer : dok se ne utvrde istinite činjenice žuti mogu da pišu da je bio na mesecu ...

...mogu oni al' ne mogu Svabe z:p, sta je osnovana sumnja a sta put od osnova sumnje do osnovane sumnje? sta je proverena a sta neproverena biografija i kada imamo pravo kazati da je nesto neprovereno a kada je provereno? ...il' je mozda neko malko zelen sto se biografije tice...dezurne dobre Savete, frau Gabrijele, ljudi bez poznavanja tezine materije i jezika na kojoj je materija ucena zvuce naprosto neozbiljno...kada bih bila bezobrazna mogla bih da nastavim ali necu jer sam fina...z:plez:

leba ti..??
ko mu je bio otac..?? ime prezime zanimanje....kad si cula za njega do 90-te..?? sta je radio po nemackoj i od cega je ziveo..??

Po intervjuu koji je dao u jednoj prilici "nekome od novinarskog bracnog para Maric" , a "ziveo je od prodaje masina iz fabrika koje su se zatvarale po Istocnoj Evropi" .
Nesto slicno su radili njegovi politicki naslednici po Srbiji od 2000 - dite na ovamo .
Izmedju "ostalih radnji" ...

leba ti..??
ko mu je bio otac..?? ime prezime zanimanje....kad si cula za njega do 90-te..?? sta je radio po nemackoj i od cega je ziveo..??

U nekom od mnogobrojnih intervjua koje je dao "izdrzavao se od prodaje fabrickih masina fabrikaa koje su se masovno zatvarale po Istocnoj Evropi" .
A to su nastavili da rade "da bi se izdrzavali" i neki od njegovih politickih naslednika od 2000-te na ovamo ...

Po intervjuu koji je dao u jednoj prilici "nekome od novinarskog bracnog para Maric" , a "ziveo je od prodaje masina iz fabrika koje su se zatvarale po Istocnoj Evropi" .
Nesto slicno su radili njegovi politicki naslednici po Srbiji od 2000 - dite na ovamo .
Izmedju "ostalih radnji" ...

...pa nije bas nerazumno nit' je nelegalno...doduse u drzavi cija mladez smatra da je poslodavacki raj drzavna sluzba verujem da zvuci straaaaava i uzassss kupiti jeftino a prodati skupo, pa neko tamo mracno traziste, pa nesigurnost...brrrrrrr daj mi cinovnicki posao kmek, pu kapitalizam

...pa nije bas nerazumno nit' je nelegalno...doduse u drzavi cija mladez smatra da je poslodavacki raj drzavna sluzba verujem da zvuci straaaaava i uzassss kupiti jeftino a prodati skupo, pa neko tamo mracno traziste, pa nesigurnost...brrrrrrr daj mi cinovnicki posao kmek, pu kapitalizam

Pa nije to baš tako vazdušasto, tj. jednostavno. Nije kapitalizam nešto baš toliko privlačno i dobro.
Uostalom, i komunizam je neželjeni, ali plod kapitalizma.Njegovo nedonošče i kopile, nakaza začeta silovanjem društva od strane kapitalista.

Kupovati jeftino, a prodavati skupo jeste probitačno za kapitaliste, ali ne i za one od kojih kupuju.
Primer za to je bila i šatroprivatizacija, a ustvari rasprodaja društvenog kapitala, koji je kupljen jeftino, a prodavan skupo.
Osim toga, zašto je, po tebi, toliko nepametno zazirati od "mračnog tržišta", jer kod nas je upravo takvo, i od socijalne nesigurnosti?
To, naravno, ne znači da je rešenje za to uvaljivanje u državne firme i institucije, koje zapravo ne funkcionišu i to pre svega zato štio su pod komandom političara.

Za kolegu i istomishljenika M.Milovanovica, dobrodosao si u nasu grupu ako zelis naravno, evo strane za citanje i adrese grupe:

NEPARTIJSKI SISTEM U SRBIJI facebook adresa:
stranica:https://www.facebook.com/note.php?note_id=137775739611186
grupa:https://www.facebook.com/home.php?sk=group_178806568811517&ap=1
Pogledao sam vas proglas delimicno i sada mozemo polemisati.Vi predlazete neku vrstu posrednih izbora,ako sam to dobro razumeo.Clanovi opstinske skupstine bi birali poslanika?Vrlo diskutabilno.Predsednik opstinske vlade bi bio poslanik?
Koje bi teritorije imale mesne zajednice i ko bi ih obrazovao.Da li bi postojale u gradovima i kako bi izgledale u velikim naseljima?
Koje bi sve opstine imala Srbija i po kom principu bi bile obrazovane?
Evropa je u dobroj meri regionalizovana.Zar su oni glupi sto su to uradili?
Predlazem vam da na Forumu otvorite temu o vasem programu i da obrazlazete pitanje,po pitanje koristeci tehniku koju ja primenjujem na Filozofiji.Cak i ljudi koji su upuceni u tu problematiku ne mogu odjedanputa da shvate ceo koncept nekog potpuno novog sistema koji se zagovara i tek treba da nastane.
Nisam pristalica davanja,velikih ovlascenja autonomijama i regionima,ali ne verujem da u Srbiji moze proci ukidanje pokrajina!?
Verovatno ste upoznati sa mojom porukom u kojoj sam vam rekao da iz mojih knjiga mozete mnogo toga uzeti za izgradnju novog sistema u Srbiji.

Djindjic je prvu svoju lovu napravio od kradenih bundi.
To mu i ne bismo uzeli za zlo jer su to bile Nemacke bunde, al se posle sitni lopov navadio da ruku zavlaci u nase dzepove, pa se onda uortacio sa mafijom pa je i njima poceo ruku da zavlaci u dzep e to mu je i doslo glave.

Djindjic je prvu svoju lovu napravio od kradenih bundi.
To mu i ne bismo uzeli za zlo jer su to bile Nemacke bunde, al se posle sitni lopov navadio da ruku zavlaci u nase dzepove, pa se onda uortacio sa mafijom pa je i njima poceo ruku da zavlaci u dzep e to mu je i doslo glave.
A,tako je on poceo z:shock:
Sitni lopov dogurao do prevejanog kriminalca z:(( Ruzica ne moze da se izbori sa silnim milionima evra sto joj je ostavio.Valjda ce neko jednoga dana i tu njegovu zaostavstinu procesljati,oduzeti i vratiti Srbiji :aha:

Lažeš. A jel Đinđić kriv za bombardovanje???:rtfm:

За вријеме бомбардовања дошло је до велике кризе у НАТО пакту. - о томе је говорио Клинтон, али су савладали све несугласице.

Када се бомбардовање продужило - било је пољуљано мишљење европских влада у исправност акције, првенствено у Грчкој, Бугарској, Италији, Њемачкој...

Све ове владе су посјећене од стране високих америчких представника са непознатим садржајем разговора. Бугарској је упућено и неколико ракета.

Тада и у вријеме пољуљаног мишљења и великих демонстрација у Њемачкој Ђинђић износи свој интервју у којем тражи да се настави бомбардовање.

Исту тактику су Американци примјенили код кризе у Афганистану - када су довели Карзаи-а у канадски парламент а његов наступ преносила сва УСА, захтјевао је присутност и већу помоћ НАТО снага у Афганистану.

Након тога је Обама повећао контигент војника и то захтјевао и од других земаља.

Back