gost 23146
Buduća legenda
- Poruka
- 46.396
Ахахах...сваког у ближој или даљој будућности чека гробље.Баш је био видовит...видећемо се у Паклу."Pogledajte u budućnost i tamo ćemo se sresti vi i ja"
Đinđić
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ахахах...сваког у ближој или даљој будућности чека гробље.Баш је био видовит...видећемо се у Паклу."Pogledajte u budućnost i tamo ćemo se sresti vi i ja"
Đinđić
Sky ce da napravi vopi a Elen ce da bude toples konobarica.
Ja ? Pa degustator naravno. Vredi se zrtvovati.
Ipak vizije su u pitanju.I intelekt.
Ахахах...сваког у ближој или даљој будућности чека гробље.Баш је био видовит...видећемо се у Паклу.
neam ti ja sisu ...
Ко је говорио о Србији?Тема је о Ђинђићу а он никад није био Србин,да је био никад за собом не био оставио оволике лопове и криминалце на власти.I danas imaš Srbiju na povjetarcu![]()
Nea veze.
Posle 4 litre piva po babinom receptu ^ , kusanog iz volujskog roga,sve mane ce postati vrline.
Ко је говорио о Србији?Тема је о Ђинђићу а он никад није био Србин,да је био никад за собом не био оставио оволике лопове и криминалце на власти.
On ih je birao.Nemoguće da nije birao slične sebi.aham.. tome je Đinđić kriv ? heh
Ко је говорио о Србији?Тема је о Ђинђићу а он никад није био Србин,да је био никад за собом не био оставио оволике лопове и криминалце на власти.
Nikako.Podjednako dobro koristim latinicu i ćirilicu a ne mogu baš svuda da stalno prebacujem kodnu stranicu.El to latinica za mene ?![]()
Pa ili to,ili su mi sake velike.Kako bilo,jedno ne valja.što bi male sise bile mane ?![]()

Aman, sestro slatka, dokle ćeš spamovati? Već je i vrapcima, a kamoli forumašima jasno da famu smatraš istinom. Ok. Rekla si i - haug. Ču li ti da u demokratiji mogu da se iznose različita mišljenja? Tolerancija ne znači slaganje, nego pristajanje na tako nešto.
Bilo bi zaista iznenadjujuce kad bi pojedini mogli da shvate dr Zorana Djindjica. Ipak za to treba minimum inteligencije i obrazovanja.
Bilo bi zaista iznenadjujuce kad bi pojedini mogli da shvate dr Zorana Djindjica. Ipak za to treba minimum inteligencije i obrazovanja.
upravo tako,ali ne sme vise od minimuma

Kao prvo,ti nemas elementarnog vaspitanja koje se dobija u roditeljskoj kuci,tvoj vokabular je"mars"...ogavne psovke koje ne prilice ni muskarcima,a tek nekoj "dami"Bilo bi zaista iznenadjujuce kad bi pojedini mogli da shvate dr Zorana Djindjica. Ipak za to treba minimum inteligencije i obrazovanja.
tako da o tvom IQ je bespredmetno govoriti,a obrazovanje takvih zna se na kom je nivou
.Sve u svemu vise tuzno nego smesno 
Sta reci primitivki na ovako nestoHebali te Legija i Zveki Zmija.

Djiki je u Srba bio omiljen ko Madlen Odvrajt![]()
To smo videli na njegovoj sahrani.
A jasno je da je bio iznad svih, jer ni skoro 8 godina posle njegove smrti ne mozete da prestanete da o njemu pisete.