Svi banetovi falsifikati na jednom mestu
1.bane falsifikuje da je NDH proglasena 11.04.1941, a to nije tacno jer je proglasena 10.04.1941.
2.bane falsifikuje da je Nazor pisao za casopise ustasa i granicar 1943, to nije tacno jer je Nazor vec 1942 otisao u partizane.
3.bane falsifikuje da Stepinac nije spasavao srpsku decu sa Kozare 1943, Stepinac je bio kontraverzna licnost, ali srpski istoricari su dokazali ovu cinjenicu i istoricar Milan Koljanin sa srpskog instituta za istoriju, je to rekao u filmu Dijanina deca, koji je bio na RTS, i niko nikada to nije dematovao.
4.bane falsifikuje da je Pirc bio ustasa i da je klao Srbe i da je posle rata takodje odgovar za smrt 72 pilota kraljevine jugoslavije, to nije tacno je Pirc je bio u domobranima, po zadatku partizana i cekao priliku da ukrade avione i ode na slobodnu partizansku teritoriju, kao sto je i uradio 1943. Ne postoje nikavi dokazi da je Pirc klao Srbe, i ne postoji dokaze da je Pirc odgovoran za smrt 72 pilota posle rata.
5.bane falsifikuje da je Kvaternik imao cin marsala, to nije tacno jer taj cin ne postoji u domobranskoj vojsci, nego je imao cin vojskovodje. Takodje bane falsifikuje da je Kvaternik bio komadant HOS-a, to nije tacno jer je on smenjen 1942, a HOS osnovan 1944, Takodje bane faslifikuje da je Kvaternik smenjen 1943, a smenjen je jos 1942, banetov baron da je Kvaternik cinio zlocine po logorima NDH, to naravno nije tacno jer su logore NDH drzala ustaska obrana, i niko sem njih nije imao tamo pristup, bane je jedanput probao da falsifikuje da da su domobrani bili u Jasenovcu, samo sto je pisalo mesto Jasenovac, a ne logor Jasenovac. banetov najveci baron, da je Kvaternik izmislio i proglasio rasne zakone, to nije tacno jer su rasni zakoni u NDH samo kopija nacistickih rasnih zakona, a proglasio ih je Pavelic u hrvatskom narodu 01.05.1941, a ne Kvaternik.
6. bane falsfikuje da je Mesic iz domobranke legije sluzio u nemackoj vojsci i crvenoj armiji. Prvo je postavio da je Mesic bio kao domobran pod Nmeackom komadom,a posle da je bio u sastavu nemacke armije. Mesic je nosio domobransku uniformu sa znakovima hrvatske legije, a ne nemacke vojne znakove. Biti u necijom vojsci, i biti pod necijom komandom, a u drugoj uniformi su dve razlicite stvari. Za crvenu armiju da je mesic bio vojnik je laz na kvadrat.
7. bane falsifikuje da je ustasa Himlija koji jeu cestvovao u pokolju Srba u Glinskoj crkvi, bio ustvari domobran, to nije tacno on je bio ustasa i spominje u tekstu samo ustase, a prilikom njegove izjave koje je dao 1947 stoji da je ustasa.
8.bane takodje falsifikuje da je Ljuban Jednjak, jedini koji je preziveo klanje da govori da su klale ustase, ali on podrazumeva da su bili domobrani. To je laz, jer Ljuban Jednjak to nikada nije izjavio.
Inace bane cesto postavlja tekstove bez linkova, ili stavi jedan tekst, a link nema veze sa njim. takodje citira neki teskt, a onda postavi knjigu sa hiljadu strana, a ne sme da  postavi koja je stranica....
Za pet minuta moze svako da provali baneta i njegove falsifikate.

exxxpertisto za nista  

1.
da li usraska ndh proglasena 10 ili 11 ne menja nista od poente posta u kojem je to napisano , a to je da je i momentu kad je hilmija bio vojnik mogao da pripada samo vojsci tj domobranima a ne usrasama 

2.
bane ne falsifikuje, bane daje linkove i citira tektove hrvatskih pisaca, biografa, akademika i hrvatskih ustanova koje su to postavile i konstatovale, tj da je nazor kao pavelicev sticenik dobijao pocasti, odlikovanja, nagrade i stampanje knjiga a sve to najverovatnije kao zahvalnost za nazorovu angazovanost u usraskim stampanim i radijskim medijima...
Croatia (1941),
Deutsche Zeitung in Kroatien (1941–43),
Neue Ordnung (1941–43),
Za dom (1941–42),
Graničar (Zemun 1943),
Ustaša (1943)
3. 
bane je od reci do reci citirao sta su srpski istoricari rekli o aktivnosti usraskog pseta stepinca tokom rata i dokazao da si po ko zna koji put falsifikovao navodeci da postoji nekakav drugaciji "zvanicni stav" od onog koji je konstatovan i u srpskom narodu i srpskoj pravoslavnoj crkvi u srpskim zakonima kao i u srpskoj istoriji.
4,
nesretni falsifikatoru koji uvek padne na delu, gde sam ja to napisao da je pirc klao srbe ??? ajde citiraj to 
pirca je naveo zivi svedok dogadjaja kao jednog od onih koji su odlucivali o sudbini 72 pilota, to isto su uradili i drugi koji su se bavili tom temom, jedan od njih je sin jednog od streljanih pilota,
dalje ,
NE POSTOJI NI JEDAN JEDOINI DOKAZ  da je pirc na bilo koji nacin predhodno saradjivao sa tzv partzanima, ali zato postoje svedoci da je preleteo nemcima i predao avion i kolegu kopilota njima.
dakle to si po svom obicaju izmislio jer je pirc vec 10 aprila bio kod usrasa u komandi a tzv partizani kao sto znamo tada nisu ni postojali, smesan si sa svojim pocetnicikim pokusajima falsifikata
5.
nesretni falsifikatoru u pokusaiju, pa dokle ce da se sramotis pisuci enormne kolicine gluposti 
slagao si da sam ja napisao da je  "
Kvaternik bio komadant HOS-a," ajde citiraj to veciti falsifikatoru u pokusaju 
slagao si da je kvaternik smenjen prakticno na pocetku rata a svi podatci cak i oni koje si sam postavio 

govore da je smenjen 1943
slagao si da sam ja napisao da je kvaternik cinio zlocine po logorima, ja sam napisao da su dombrani od prvog do zadnjeg dana rata cinili zlocine protiv srba samostalno ili u sadjestvu sa usrasama pa tako i u logoru jasenovac koji su oni cuvali 
slagao si da kvaternik nije potpisivao is provodio rasne zakone i to sam dokazao citiatima tih zakona , a evo sad i jos jednog
"U sastavu domobranskih jedinica u početku se uopšte nisu ni mogli nalaziti Srbi, Jevreji i Romi. Slavko Kvaternik, kao maršal (vojskovođa) oružanih snaga NDH, zapretio je stavljanjem pred sud i suđenjem za veleizdaju svakome zapovedniku koji postupi suprotno toj naredbi" 
marsal kvaternik i u knjizi  Bogdan Krizman PAVELIĆ IZMEĐU HITLERA I MUSSOLINIJA 
http://www.znaci.net/00003/528.pdf
vojskovodja ili marsal je bilo kvaternikovo zvanje, i to svaka baba kad otkuca na googlu moze da nadje , hiljade je linkova na to, ali ja cu evo tebi da ucinim plezir i stavicu tekst sa tvog govornog podrucja koji to dokazuje, 
Iz povijesti Piše: Tomislav JONJIĆ „MOJ ZADNJI POZDRAV!“ – ZATVORSKI ZAPIS SLAVKA KVATERNIKA? 
„Slavko Kvaternik: Moja zadnja poruka“ Uredništvo „Glasa Sv. Antuna“ primilo je ovaj dokumenat za uvrštenje. Radi se ovdje o posljednjoj riječi maršala Kvaternika, "
"Kasniji dogodjaji donijeli su razočaranja… Maršal Kvaternik, prvi od istaknutih ličnosti "
moze i odavde  PRAVNI POREDAK NEZAVISNE DRŽAVE HRVATSKE 
"Osuđen je na smrt i smaknut streljanjem, a nakon smaknuća pokopan je na nepoznatoj lokaciji u Zagrebu. Unatoč svemu ostao je zapamćen kao vrsni hrvatski časnik, osloboditelj Međimurja koji će biti druga 
osoba koja nosi vojni naslov u razini feldmaršala (vojskovođe) u hrvatskoj povijesti. "
https://otporas.com/na-danasnji-dan-25-kolovoza-1878-roden-je-slavko-vitez-kvaternik/
Poglavnikov rođendan (13.7.) doneo je mnoga unapređenja i brojna odlikovanja. Ministar vojske Voki imenovan je (kao drugi 
posle maršala Kvaternika) za 'krilnika' (general pešadije) ustaške milicije; 
http://znaci.net/00003/531.pdf
itd itd da ne idem dalje u citiranje cinjenica svima poznatih
6.
nesretni falsifikatoru u pokusaju koji uvek padne na delu 

mesic je kao sto sam i dokazao u citatu bio pored vojske kraljevine i ndh i tzv partizana pripadnik nemacke vojske "
u sastavu 100. lake divizije njemačkog wermahta "  i ruske armije
"U leto 1943. godine 106 zarobljenih ustaša bili su prebačeni u Suzdalj a zatim u Krasnogorsk gradić u Podmoskovlju gde je formirana posebna jedinica. Njeni vojnici su nosili uniforme Jugoslovenske kraljevske vojske. Jedinicom je rukovodio pukovnik Marko Mesić koji je pozivao Hrvate da predju na stranu antihitlerovske koalicije. Pavelić je zbog toga lišio Mesića svih državnih nagrada. " 
7.
nesretni falsifkatoru, kao sto u njegovoj izjavi stoji i vise od deset puna je ponovio on nikad sebe nije nazvao usrasom nego uvek i iskljucivo "vojnikom" dok je u istoj recenici usrase pominjao kao neke druge , dakle nikad i nigde on se nije deklarisao kao usrasa.
8.
nesretni falsifikatoru, 
"Ljuban Jednjak, jedini koji je preziveo klanje da govori da su klale ustase, ali on podrazumeva da su bili domobrani. "

resetuj googl translate opet si poceo da pises notorne budalastine koje usput da napomenem niko nije nikad rekao ,ne zna se sta je gore kad falsifikujes ili kad lupas budalastine