FAKULTET POLITICKIH NAUKA

Распоред семинара из социологије за ову недељу:

Среда (15.октобар):

П1 (14:00-15.30; слушаоница 17)
М9 (15:45-17:15; слушаоница 17)
М10 (12:30-14:30; слушаоница 6)
П2 (14:15-15-45; слушаоница 9)

Четвртак (16. октобар)

Н5 (15:30-17:00; слуш. 17)
Н6 (17:15-18:45; слуш. 2)

To je sve sto je postavio ovaj iz sociologije,ostatak je verovatno na oglasnoj tabli

ko je bio danas na vezbama nek prica sve

ako mislis na vezbe iz sociologije kod Pavlovica...

Vezbe su bile sasvim OK. On je sve vreme postavljo pitanja vezana za tekstove a mi smo se javljali. Na kraju je zapisao broj indexa onih studenata koji su bili aktivni. Neaktivne studente je zamolio da ostanu. Posto nisam bio medju njima ne bih znao sta im je radio. :rtfm:

Diskusija je cesto izlazila van okvira literature tako da su se za rec javljali i studenti koji nisu procitali tekstove. Bilo je vrlo dinamicno i zanimljivo.

e a kolika je ona knjizetina od Lukica iz ipt-a....uffff ko ce ono da cita,kad vidim kolika je
smraci mi se .....
jadni mi.....

Samo bez panike :) Lukic ce ti dosta pomoci kada budes citala knjige za vezbe...neke stvari koje ti nisu jasne dok citas knjigu, imaju u lukicu lepo napisanim jezikom, tako da je knjiga bas korisna! a za ispit- ako i dalje ostanes pri tome da ne mozes da ucis sve to, ima sasvim fina skripta koja resava problem...;)
ali veruj mi, nije to nista toliko strasno kako izgleda sada...navici ces se vremenom...ipt jeste ozbiljniji predmet na prvoj, ali bauk sigurno nije, a i zanimljiv je. kada sam ja mogla da polozim ipt- koji se sastojao od vaseg ipt1 i ipt2 odjednom, vi tsvarno nemate cega da se plasite :)

Back