FAKULTET POLITICKIH NAUKA

@ Shinoda

ocemo li se druziti na predavanjima....ili si ipak stariji kolega??? :mrgreen:

:sad2::dash:

Hello, evo i mene. Meni je bas smor onaj IPT, ali nadam se da ce biti tako kao sto ti kazes. Nego, kakva je ona iz engleskog, koliko trazi, mislim da se preziva Filipovic?

jedva cekam da vam cujem reakcije posle prvog casa vezbi xaxa :lol:

O toj Filipovicki ne znam nista, video sam je tri puta u zivotu, na prvom predavanju kada sam odlucio da me vise nema na engleskom, na kolokvijumu i kada mi je upisivala osmicu u index! ;)

@shinoda
jesi prosao ili nisi?

pa ako placem i lupam se u glavu, tesko da moze da bude dobro... :cry:

Kako si me pitala :mrgreen: izgleda da je to ta.

Ja sam vec par puta izlazila i nikako da polozim kod nje.
(btw, malo sam stariji student :roll:)

PitaO! ;) ja sam gospodin, ne gospodjica! :p

tesko mi je da zamislim, posto sa engleskim zaista nikad nisam imao problema evo od kad se skolujem :mrgreen: ali ako je to ta kretenka na koju mislim, sve je moguce!

@ Kockica:

iskreno, nemam pojma da li stalno predaje na eng, jer sam retko kad i isla na predavanja :mrgreen: ali, ona na kojima sam bila, uglavnom su bila tipa ona nesto objasnjava iz gramatike i onda se rade neke vezbe...e sad, ja nisam bolonjska generacija, pa moguce da se taj koncept promenio (mada sumnjam)

A koliko sam ja upucena i Filipovicka i Zalad su bas dobre, ne cimaju i nema frke kod njih nikakve.

nema organizacije u klasicnom smislu! Na sve moras sama da apliciras...
ima nekih seminara po Srbiji, a ima i kojekakvih studentskih ekskurzija koje organizuju razne organizacije i agencije. Obicno postave plakate na oglasnoj tabli u hodniku sto vodi do bibilioteke... ;)

Back