Inace, jel Podunavac jos predaje TPS? Vidim da se opet on i Simeunovic ujedaju. Ne znam da li vam je poznata prica o izvoru netrpeljivosti njih dvojice. Navodno je Simeunovic na Zemunskom keju sreo Podunavca u setnji sa nekom studentkinjom, pa mu skrenuo paznju da to ne radi javno, nakon cega je ovaj popizdeo na njega i od tada se ne podnose. Uopste, mnogo je profesora koji imaju takvu zavodnicku istoriju. Pomenuti stari Gudac je delio devetke i desetke lepim i napucanim devojkama u kabinetu, Krstic je flertovao sa nekoliko devojaka iz moje generacije koje su visile kod njega u kabinetu konstantno, Cupic takodje ``trza`` na lepu pojavu, ali ne ono vulgarno, kao sto je recimo, Radosavljevic iz Metodologije bio ocaran svojevremeno jednom plavusicom i to nije krio ni na predavanjima. Najjaci je, ipak, bio Kljajic koji je i ziveo sa jednom studentkinjom, a da sve bude interesantnije, bas ona je jednom prilikom dobila nagradu, ``Bora Mirkovic`` bese, tada vrednu cini mi se oko hiljadu evra. Naravno, u komisiji koja je delila nagrade je bio Kljajic. Sto se tice ocenjivanja najpravicniji je uvek bio Cupic. Izreseta vas sa sedam-osam pitanja pa ako ne znate do vidjenja, nema prepisivanja, nema muvacine, nema bubice, nema faktora srece - cisto znanje i strebanje.