FAKULTET POLITICKIH NAUKA

ako neko sazna raspored vezbi nek ispise ovde ... na faksu nema nista sem ko je u kojoj grupi a ovaj pavlovic vec dao literaturu za vezbe a nemam pojma ni kada su a na predavanju ako nisam gluv rekao je kako ce to biti uvodne vezbe i kako se nece nista citati !?

zanima me za N7

Neko je pitao da li Milanovicka takva i takva. Istina da druge dve profesorice deluju mnogo opustenije, narocito ona bucka. E sad, engleski je sve preko testa, odnosno, usmeni ima ali se ne vrednuje, bar ne kod nas na medjunarodnom. a tako je i na druga tri smera, sigurno.

Neko je pitao da li Milanovicka takva i takva. Istina da druge dve profesorice deluju mnogo opustenije, narocito ona bucka. E sad, engleski je sve preko testa, odnosno, usmeni ima ali se ne vrednuje, bar ne kod nas na medjunarodnom. a tako je i na druga tri smera, sigurno.

Milanovicka je grozna,
posebno u poredjenju sa druge dve prof.

Ranije prof. iz engl. su bile mnogo bolje.

Btw, koliko ja znam, iz III i IV god. polaze se i usmeni i pismeni (govorim za medjunarodn. smer)

izasao danas raspored na oglasnoj tabli , sve u svemu N5 i N6 moraju za nepuna 2 dana da procitaju sociologiju a N7 i N8 sve vezbe imaju tek sledece nedelje :mrgreen:

ali sad zaista organizacija je katastrofa , ja bih poludeo da moram za 2 dana da procitam te tekstove :neutral:

Back