Loo
Zainteresovan član
- Poruka
- 341
ja sam cula da ako polozimo 8 ispita u prvoj godini prelazimo na budzet, ali to naravno nije sigurno. dakle 40 bodova za budzet, e sad sta ce do kraja biti niko ne zna,ja licno sumnjam u to
pozz
pozz
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
anchykaaa:bila na pripremama iz socio danasonaj lik Chupic nije normalan... mada nam je dosta olakshao knjigu
moj savet: uchite najvishe tabele, jer mislim da je za njega to najbitnije...
i nek nam je Bog u pomoci
mislis na sociologiju?Nevena88:Sto se tice istorije,ucite sve...ali bas sve!Sve ono sa strane,ona vezbanja i sl......
tripswitch:mislis na sociologiju?
cini mi se da iz istorije bas ne treba toliko detaljno...
(gledano prema proslim testovima sa prijemnog..)
Ooo kolega/koleginice i vama istorija bila laka? Ja nisam mogao da verujem da su pitanja tako prosta!tripswitch:ma istorija je bila laka...
ali sociologija... AUUUUUUUU
strasno...
a ja bas nisam ucio te tabele...jbmti tabele
![]()
![]()
![]()
nama su sutra tj. danas samo preliminarni rez. Konacna lista je valja 3. jula dok provere zalbe i sta ja znam... joooj, valjda ce me primiti!Majesty Of The Nightsky:blago vama... vi imate, ja mislim, prilichno vishe studenata od nas a nama na filozofskom stizhu tek u ponedeljak.... ja stvarno ne znam ko ce to dochekati
Shinoda:Ooo kolega/koleginice i vama istorija bila laka? Ja nisam mogao da verujem da su pitanja tako prosta!
A tu sociologiju ne znam da li je iko znao!
Sutra rezultati, je l' tako?
To je i mene jako zbunilo, iako seobe nisam bas najbolje znao generalno, bilo mi je tu nesto jako cudno! I ja sam zeznuo to pitanje...tripswitch:jel su vam rekli nesto za ono pitanje u vezi 2. seobe srba...
oni su ga nesto sjebali (ali to sam tek posle provalio)
Aresenije IV Carnojevic je vodio 2. seobu srba
posle rata:
a)...
b)...
C) 1683-1699 ja zaokurzio ovo posto sam video prezime Carnojevic
D) 1737-1739 a u stvari treba ovo!! ali covek se ne preziva carnojevic nego JOVANOVIC
trebalo bi da daju svima koji su pogresili bod za ovo pitanje...![]()
![]()
zalbe su 30. ??
To ne moz' nikako znati! Moze biti 5 ljudi, moze 25, cekaj konacnu rang listu pa ces znati! Jeste da je mucenje, ali ne vidim drugi nacin!vidicka:a jel neko zna koliko ljudi odustane od novinarstva. da li ima sanse da se upise 10. ispod liste? pliiiiiz odgovorite![]()
Shinoda:upisao sam fax upisao sam fax upisao sam fax upisao sam fax upisao sam fax upisao sam fax upisao sam fax upisao sam fax upisao sam fax upisao sam fax upisao sam fax upisao sam fax upisao sam fax upisao sam fax upisao sam fax upisao sam fax upisao sam fax upisao sam fax upisao sam fax upisao sam fax upisao sam fax upisao sam fax ! ! ! ! ! ! ! !
Dobrodosao! Tek ce da ti bude zaoOo... :shock: