FAKULTET POLITICKIH NAUKA

tripswitch:
mislis na sociologiju?
cini mi se da iz istorije bas ne treba toliko detaljno...
(gledano prema proslim testovima sa prijemnog..)

Ovaj baja iz sociologije nam je na pripremama najavio da nece biti pitanja iz onih tekstova sa strane,vezbanja i slicno..Sto ne znaci da ce test biti lak..
A na istoriji je najavljeno da se obrati paznja upravo na "sporedne tekstove" za koje se ispostavilo da uopste nisu sporedni pogotovo kada je u pitanju drugi razred.

Pozdrav

Shinoda:
Ooo kolega/koleginice i vama istorija bila laka? Ja nisam mogao da verujem da su pitanja tako prosta!
A tu sociologiju ne znam da li je iko znao! :lol:
Sutra rezultati, je l' tako?

jel su vam rekli nesto za ono pitanje u vezi 2. seobe srba...
oni su ga nesto sjebali (ali to sam tek posle provalio)
Aresenije IV Carnojevic je vodio 2. seobu srba
posle rata:
a)...
b)...
C) 1683-1699 ja zaokurzio ovo posto sam video prezime Carnojevic
D) 1737-1739 a u stvari treba ovo!! ali covek se ne preziva carnojevic nego JOVANOVIC

trebalo bi da daju svima koji su pogresili bod za ovo pitanje... :evil: :evil:
zalbe su 30. ??

upisao sam fax upisao sam fax upisao sam fax upisao sam fax upisao sam fax upisao sam fax upisao sam fax upisao sam fax upisao sam fax upisao sam fax upisao sam fax upisao sam fax upisao sam fax upisao sam fax upisao sam fax upisao sam fax upisao sam fax upisao sam fax upisao sam fax upisao sam fax upisao sam fax upisao sam fax ! ! ! ! ! ! ! !

Jes' da nije budzet, al' ima dana i za to... :D :D :D

tripswitch:
jel su vam rekli nesto za ono pitanje u vezi 2. seobe srba...
oni su ga nesto sjebali (ali to sam tek posle provalio)
Aresenije IV Carnojevic je vodio 2. seobu srba
posle rata:
a)...
b)...
C) 1683-1699 ja zaokurzio ovo posto sam video prezime Carnojevic
D) 1737-1739 a u stvari treba ovo!! ali covek se ne preziva carnojevic nego JOVANOVIC

trebalo bi da daju svima koji su pogresili bod za ovo pitanje... :evil: :evil:
zalbe su 30. ??
To je i mene jako zbunilo, iako seobe nisam bas najbolje znao generalno, bilo mi je tu nesto jako cudno! I ja sam zeznuo to pitanje...

Shinoda:
upisao sam fax upisao sam fax upisao sam fax upisao sam fax upisao sam fax upisao sam fax upisao sam fax upisao sam fax upisao sam fax upisao sam fax upisao sam fax upisao sam fax upisao sam fax upisao sam fax upisao sam fax upisao sam fax upisao sam fax upisao sam fax upisao sam fax upisao sam fax upisao sam fax upisao sam fax ! ! ! ! ! ! ! !

Dobrodosao! Tek ce da ti bude zaoOo... :shock:

Back