mari_88.sweet
Početnik
- Poruka
- 3
jel ima neko testove od proslih godina za smer novinarstvo,.....please
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mefistofels:LJUDI,
STA CE VAM TO U ZIVOTU?
previse Marksa, Hegela, Loka i Hobsa,Kanta i Fihtea, a o Aristotelu, Platonu, Rusou i Makijaveliju necu ni da pricam.
A gde je Medjunarodno privatno, privredno, opste pravo, ekonomija I i II, razne sociologije....
upisite lepo filoloski i uzivajte u zivotu!
Student FPNa, III godina medjunarodni smer.
Srecno!
shushu:ovo je sa njihovog sajta, za 2005/2006 godinu
ako neko ima novije nek postavi![]()
laura87:Novi plan su drzali letos na sajtu, i onda ga skloniliI da, dosta se razlikuju. Ispiti su jednosemestralni, nekoliko ispita iza druge godine je prebaceno u prvu, iz trece u drugu itd.
Bolje da vam ne ukidaju ustav za prijemni, tu mogu da se navuku bodovi-jer je sociologija veoma teska, bukvalno su u pitanju detalji. Svaka ziva tabela koja postoji u knjizi, sve sto pise u zagradu ili u sred teksta, a sto moze da se tokom ucenja ucini skroz nevaznim, moze da dodje kao pitanje na testu.I najveci broj ljudi bas socilogiju uradi najlosije na prijemnom
:wink:
ohmygod:ljudi imam par konkretnih pitanja, meni veoma vaznih, pomozite:
1.troumim se - politikolog, medjunarodni odnosi ili novinarstvo? (uzeti u obzir: najvise bih voleo da budem tv novinar ili spiker)
2.volim istoriju, ali ne bas toliko da se bavim njome celi zivot (kao diplomate i politikolozi...)
3.ima li posla za novinare??? ima li posla za posle medjunarodnih odnosa??? neam nikakvu vezu, ali sam spreman da ucim...
jos jednom ponavljam da bih najvise voleo da budem novinar, ali cuo sam da je najbolji kes na politici i medjunarodnim?
molim vas uputite me....
tek sam druga godina, ali razmisljam....
Del Pjero:Ljudi, Kad Ce Taj INFORMATOR?
Del Pjero:Da Sam Iz BG-a Ili Okoline, Lepo Bih Otisao Na Fakultet Kao Sto Ti Kazes I Dobio Sve Potrebne Informacije, Medjutim NISAM Iz BG-a, A Jedino Sto Me Zanima Jeste Koji Predmeti Treba Da Se Spremaju Za Prijemni Ispit Iz Politikoloskog Smera? Hvala.