FAKULTET POLITICKIH NAUKA

E,pa decice draga, cestitam vam na polozenom prijemnom i dobrodosli u pakao! Kekekeke... Sad vam savetujem da se dobro odmorite i psihicki pripremite za ono sto vas ceka... Pa od oktobra se vidimo na fakultetu! Kome sta treba,slobodno nek pita,ali preko privatnih poruka... Aje,uzivajte u svom uspehu! ;)

mariquita:
E,pa decice draga, cestitam vam na polozenom prijemnom i dobrodosli u pakao! Kekekeke... Sad vam savetujem da se dobro odmorite i psihicki pripremite za ono sto vas ceka... Pa od oktobra se vidimo na fakultetu! Kome sta treba,slobodno nek pita,ali preko privatnih poruka... Aje,uzivajte u svom uspehu! ;)

Nemoj, koleginice, da ih traumiras. ;) Mladi su, shvatice, da bi bilo bolje da su jos dooobro razmislili. Rodjenu sestru ne ubedih da joj to zlo ne treba... :shock:

@Shinoda: Ne brini druze i ja sam samofinansijer :evil:

Ja samo moram da cestitam svima koji su upali u budzet na medjunarodnim odnosima..
Stvarno ste zasluzili... Ja sam 95. na listi i tamo sam gde sam jer su me izjebali ustav i sociologija.. ocekivao sam da budu mnogo laksi, ali ocigledno sam se zajebao i to big time.. Iz istorije sam imao 27, a iz ustava i prava zajedno 9 :lol: :lol: :lol:

Nego, cuo sam da smo mi prva generacija koja krece po punoj i strogoj bolonji i da nece biti nikakvih popustanja.. oni koji su na samofinansiranju imaju male sanse da u drugoj budu na budzetu jer da bi to ostvarili moraju da ociste celu godinu [naravno], neko od sadasnjih budzetlija da ne ocisti sve i da imate dovoljno visok prosek da biste eventualno upali na njihovo mesto.. Tako da ce biti ludo.. Jedina relativno normalna stvar je sto cemo imati manje predmeta nego generacija '87 (imali 13 predmeta).. Treba da skrate gradivo jer krecemo po toj strogoj bolonji..

Ja idem u subotu da se upisem, a sutra da dam 45 000 :cry: za kojima cu da kukam naredna 3 meseca..

Neka nam je sa srecom :lol:

Back