**Maja**
Obećava
- Poruka
- 62
Cek,cek..kad si ti to ulozila zalbu??![]()
to je bilo prosle godine kad i svi ne secam se datuma ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cek,cek..kad si ti to ulozila zalbu??![]()
daj bre mani se pro tima i gluposti ne odlucuje o tome nikakav facebook i prteam vec rektorat i ministarstvo kome fakultet saljee molbu za povecanje broja studenata,a sto se tice akreditacija daj sta je bilo do sad sa tim....ma nek rade u ostalom sta hoce kad su retardi lepo u drugom upisnom upisati pravni i nek ide sve u k....c!!!!
ma prosirice hahahaha moraju! da im ne bih j* kevu! i sigurno su i prosle god tako k e nj a l i pa su prosirili!
tako je slazem se sa svakom tvojom reci,a ovo sto se tice odustajanja ne verujem da ce se moci 7 verovatno ce pozvati od nekog broja do nekog kad vide koliko im fali kao sto su uradili prosle god tri dana posle upisa.MA DO KRAJA OPTIMISTI![]()
ma nije valjda da znas,ono ALO to kad se javis na telefon kazi nekom,ali da ne bih dalje polemisali ja ti se IZVINJAVAM posto ti ocigledno raspolazes pouzdanim informacijama jer ipak si ti upisala PROSLE GODINE!!!
jel ima nekog od studenata koji su ovde na socijalnom smeru?
Ljudi 15. sam na medjunarodne odnose......
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
alo decko smiri se i spreci te napade besa i histerije molim te ...
ja sam upisala FPN prosle godine ... valjda znam nesto i ko je PR team ...strasno![]()
po 185 put kucam ovo: ISTORIJA za medjunarodne odnose sve 4. godine ili 3. i 4.? Bio bih jako, ali jako zahvalan kad bi mi neko odgovorio na ovo
odlicnooono kao, ja sam 92, sto znaci sl. godine polazem.. Jel iz istorije treba da se uce samo 3. i 4. godina ili sve 4.? ( medjunarodni odnosi )
Istorija 3 i 4 god.
Ustav sad bio Slavko Tadić
Sociologija... to ti je što se tiče literature...
Spremanje kreneš negde od nove godine...ali ništa ozbiljno, čisto kad nemaš drugih obaveza listaš....i zadnjih mesec dana nagaziš, uspeh je neizbežan...
I da koristite Ovaj forum obavezno...pitanja koja su bila, PONAVLJAJU SE, nemoj niko da Vas laže.![]()
ah divnoo. ja sam presao prvu godinu.. sve one grcke i egipatske bogove, stari rim -.-... al dobro.. koj su autori udzbenika iz istorije?
To je program za gimnazije:
Istorija III - Radoš Ljušić
Istorija IV - Špadijer i ostali...