FAKULTET POLITICKIH NAUKA

PrTeam Fpn NECE BITI PROSIRENJA LISTE TAKO DA SEM PRIMEDBI KOJE SE MOGU PODNETI 03.07.2010. godine od 9.30h do 12.30h konacan broj studenata koji se upisuje na FPN je 500, po smerovima politikologija 35Budzet-65samofinanasiranja, medjunarodni 35budzet-105samofinasiranje, novinarski 50budzet- 110samofinansiranje, socijalni 30buzdet-70samofinasiranje
Molimo Vas da procitate odluku Ministarstva prosvete i odluku o akreditaciji po kojoj Fakultet moze da upise 500 studenata! Razlika u odnosu na proslu godinu je ta, sto FPN ove godine obavezuje akreditacija.

ako imate Fb dodajte ima svasta vezano za fax https://www.facebook.com/profile.ph...ofile&v=info#!/profile.php?id=100000437622589

daj bre mani se pro tima i gluposti ne odlucuje o tome nikakav facebook i prteam vec rektorat i ministarstvo kome fakultet saljee molbu za povecanje broja studenata,a sto se tice akreditacija daj sta je bilo do sad sa tim....ma nek rade u ostalom sta hoce kad su retardi lepo u drugom upisnom upisati pravni i nek ide sve u k....c!!!!

alo decko smiri se i spreci te napade besa i histerije molim te ...
ja sam upisala FPN prosle godine ... valjda znam nesto i ko je PR team ...strasno :eek::eek::eek:

ae jos se i svadjajte haha pa da naravno ja kad upisujem onda nece da prosiruju bas ove god ne smeju kad ja upisujem! i posle meni neko kaze nisi baksuz haha ali neka ja se jos nadam..pola njih ce da odustane zbog love ili im je bio rezerva tako da ljudi ko je na pocetku do 120 130 neka se pojavi 7 i ceka! nista nas ne kosta! pa sta bude!

odlicnoo :) ono kao, ja sam 92, sto znaci sl. godine polazem.. Jel iz istorije treba da se uce samo 3. i 4. godina ili sve 4.? ( medjunarodni odnosi )

Istorija 3 i 4 god.
Ustav sad bio Slavko Tadić
Sociologija... to ti je što se tiče literature...
Spremanje kreneš negde od nove godine...ali ništa ozbiljno, čisto kad nemaš drugih obaveza listaš....i zadnjih mesec dana nagaziš, uspeh je neizbežan...
I da koristite Ovaj forum obavezno...pitanja koja su bila, PONAVLJAJU SE, nemoj niko da Vas laže.:super:

Istorija 3 i 4 god.
Ustav sad bio Slavko Tadić
Sociologija... to ti je što se tiče literature...
Spremanje kreneš negde od nove godine...ali ništa ozbiljno, čisto kad nemaš drugih obaveza listaš....i zadnjih mesec dana nagaziš, uspeh je neizbežan...
I da koristite Ovaj forum obavezno...pitanja koja su bila, PONAVLJAJU SE, nemoj niko da Vas laže.:super:

ah divnoo. ja sam presao prvu godinu.. sve one grcke i egipatske bogove, stari rim -.-... al dobro.. koj su autori udzbenika iz istorije?

Back