e ljudi kako funkc lista za prosirenje na medjunarodnim??i otprilike za koliko su mesta ranijih godina produzivali..
hvala
hvala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koji si na listi?
ljudi evo vam link pa pogledajte kako su ta prosirenja i obavestenja o odustajanju resili prosle godine sto se tice upisa,sve su bili lepo naveli samo se trebalo pojaviti tad i tad kad su naveli
http://www.fpn.bg.ac.rs/main/focus/upis_2009_10.html pa valjda ce tako i sad
pa rekli su da ove godine nece da prosiruju
ma debili su
Sve vreme sam vas pratila na forumu ..i pre prijemnog i posle) Zao mi sto me pre nisu prikljucili da bih se dop sa vama..
Sto se tice liste..moja drugarica je prosle godie upisivala..isto je bilo price da se nece siriti lista..i prosirili su.. tako znam da je bilo i kad je '89god upisivalo..mada ne cudi me da smo bas mi maleri)
Ma meni nije problem,ja sam na budzetu..26ta na politikologiji..nego vam kazem jer vidim da su mnogi u problemu sa tim sto su ispod crte..razumem ih..ja sam mislila da cu biti toliki maler da budem36ta ili 37ma od 35 na budzetu..a ti koja si na listi !??!
koj smer?
22,ti kolega ?
15. isto na međunarodne... e sad koliko može da se promeni ova lista ... jesi li upoznat? ne bi (ja mislim) trebalo bitno da se promeni konačna...![]()
Trenutno 5 ispod crte,politkologija![]()