FAKULTET POLITICKIH NAUKA

vidite naprimer da su tri dana posle upisa znaci 10 prosle godine vrsili upis studenata ispod crte jer su tek posle utvrdjivanja brojnog stanja ko se sve upisao a ko odustao videli koliko im ljudi fali,niko se nije od ovih ispod crte upisao odmah 7 vec 10 kad su bili pozvani da se pojave,dok su npr. odluku o prosirenju doneli 16 znaci desetak dana posle redovnog upisa i takodje pozvali ljude da se pojave tad i tad.VALJDA CE TAKO I SAD samo bi logicno bilo da prosire mesta na sva cetiri smera a ne na tri kao prosle koliko vidim ovde.

Sve vreme sam vas pratila na forumu ..i pre prijemnog i posle :)) Zao mi sto me pre nisu prikljucili da bih se dop sa vama..
Sto se tice liste..moja drugarica je prosle godie upisivala..isto je bilo price da se nece siriti lista..i prosirili su.. tako znam da je bilo i kad je '89god upisivalo..mada ne cudi me da smo bas mi maleri :))

prosle godine su produzili,svi koji su imali iznad 60 su usli...sto da ne faks dobija vise para 100 000+600 din za svaki ispit...ja nisam upao al nadam se da ce prosiriti do 60 poena..ipak posle se vidi ko je tu da radi a kome je bio hir...polovina tih ,,prozvanih,, ispadne u prvoj godini...to mi je rekao ortak koji je ovako upisao

Ja se najozbiljnije nadam da ce ljudi odustati i da ce biti nekih prosirenja...
Ja sam 17-ti ispod crte na novinarstvu, za poen i po, cini mi se -.-. Prosle godine ih je 13 odustalo + za 19 mesta prosiliri... Nisam valjda toliki maler da se ove godine to ne desi.

15. isto na međunarodne... e sad koliko može da se promeni ova lista ... jesi li upoznat? ne bi (ja mislim) trebalo bitno da se promeni konačna...:think:

Ma ne moze puno da se promeni,prosle godine se uopste nije menjala(bar za one koji su na budzetu). Genralno oni koji su na rang listi 33,34 i 35 treba da se birnu,jer toliko maksimalno moze da se promeni konacna lista.Nema sanse da je bas toliko ljudi osteceno,i to toliko da ispravkom greske upadnu na budzet :)

Back