ludjakinja91
Zainteresovan član
- Poruka
- 412
hvala mr kiza haha
nego ljudi odg mi na pitanje
nego ljudi odg mi na pitanje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljudi,a kako stojite sa psidzom? Ja sam je presla i sad ucim soc... Imam osecaj da nista ne znam, sve mi je nekako pomesano u glavi... Mislim da cu skroz da se pogubim![]()
lorkice, kad stigneš do Kiča i šunda u socioloigji tek ćeš tad da umreš od smeha!![]()
Jao jos neko je budan, jej!Sto je najgore imaju neku cudnu logiku te tabele, u mojoj glavi, i kad ih gledam ne deluju strasno, al kad treba da ih ponovim bez knjige nikako da uspem :/ Ne znam, kolko ce biti pitanja iz tih tabela? Ja ih oblepila na zid, da kad se probudim svakog jutra imam podsetnik da ih naucim... A izgleda da se necu buditi... A ni da ih nikako necu nauciti... Boze, osecam se kao da upisujem sociologiju, srpski nisam pipnula, ustav sam procitala i to ne do kraja jer sam umrla posle demokratije od dosade a sociologiju vec danima tumacim :/ Haha, jel zna neko sta se polaze za sociologiju i kad je prijemni? Mozda mi to bude alternativa
![]()
Ah ja sam izvukla celu sociologiju, ima oko 80 strana male sveske,crnjakI naucila sam prve 3 oblasti, tj oko 50 strana iste, eto to sam postigla za jedno 3,4 noci nespavanja
bez tabela!ne znam, glupa sam, a pritom imam osecaj da sam sve pozaboravljala... I mnogo vremena mi je otislo na pisanje al tako sam bar upamtila neke stvari i bilo mi je lakse..aaa
ne znam kakav je vas metod ucenja...
ne! ipak ne idem da spavam, ne smem, obecala sam sebi da cu danas nauciti soc! idem da pravim kafu! ne smem da zaspim
Sto se tice ustava, ja stvarno ne znam dal je to trip u mojoj glavi zato sto su mi svi rekli da je lak i da se nauci za 2 dana, pa sam ja stvorila neki otpor prema tom predmetu,ali meni nije lak...mislim nije ni tezak ali me ubija u pojam... gori mi je od sociologije... jedino mislim da je Tadic car jer je tako otvoreno isprozivao kroz knjigu socijalisticki sistem da je objasnio xD Hahaha kralj, dobro je da nije jos i imena krenuo da pominje
Ej jel ste izvalili recenicu u knjizi za soc. Sjasi Kurta da uzjase MurtaJoj izvinite, prsla sam, nisam spavala skoro 24 h, malopre sam se smejala sama sa sobom i imenu Mirc
![]()
Huh, svanulo mi je!Moze pasos, odnosno mora da bude dokument sa slikom (logicno
).
Au, zamisli, zatvoris knjigu i kazes *** konacno sam naucio i padne plafon i umres sa knjigom....![]()
Ljudi, mene je od jutros uhvatila ooooogroomna trema! Aaaaa!!!! Kakvi leptirici, slonovi su mi po stomaku
Svidja mi se sto imamo jos 5 dana do ispita!!!!! A vecina nas je na forumu non stop !
Mogli bismo da, posle upisa, ako upisemo, napravimo na FPN ogranizaciju forumasha! I da se bavimo davanjem saveta buducim studentima i da im uzimamo pare za to!Da se obogatimo, pa da platim neki privatni fax
![]()
ja cu da umrem od nerviranja![]()
Ljudi, mene je od jutros uhvatila ooooogroomna trema! Aaaaa!!!! Kakvi leptirici, slonovi su mi po stomaku
Svidja mi se sto imamo jos 5 dana do ispita!!!!! A vecina nas je na forumu non stop !
Mogli bismo da, posle upisa, ako upisemo, napravimo na FPN ogranizaciju forumasha! I da se bavimo davanjem saveta buducim studentima i da im uzimamo pare za to!Da se obogatimo, pa da platim neki privatni fax
![]()
![]()
Znaci,ja treba da budem multi-milioner?
Kolegijalnost,buduce kolege![]()
Nikako ne piti tablete guarane jer je to propast teska sta ti uradi kad prestane da deluje...
I opustite se malo...Kiza je u pravu,ovo je nistaTako da uzivajte dok mozete i samo se opustite jer vam ne treba da sednete na prijemni i zabagujete...Opusteno..proslo je 737239 ljudi pre vas,polozicete i svi vi...