FAKULTET POLITICKIH NAUKA

Ljudi,a kako stojite sa psidzom? Ja sam je presla i sad ucim soc... Imam osecaj da nista ne znam, sve mi je nekako pomesano u glavi... Mislim da cu skroz da se pogubim :(

Meni se čini da dobro znam. Kontam da ću lako sa onim pitanjima na zaokrživanje, ali plašim se da se ne s*ebem tamo gde treba da popunimo, tj.na pitanjima otvorenog tipa :P

Ja još da pročitam pola knjige, onako brzinski, to ću za par sati, pošto sam je temeljno već prešla i onda krećem sa soc. na današnji dan sa Božijom pomoći:worth: xD

Inače, meni je jutros stigao novi paketić acetilsalicilne od po 500mg, jeej. Nove instant kafice, jer mi se turska smučila i paketić slatkiša. I tako se pucam šećerom, aspirinom i kofeinom i bude prekul :D
Samo želudac otkazuje, joooj...
Sad ste me istripovali za ustav, ja kontala da ću to za 2 dana :P

Jao jos neko je budan, jej! :) Sto je najgore imaju neku cudnu logiku te tabele, u mojoj glavi, i kad ih gledam ne deluju strasno, al kad treba da ih ponovim bez knjige nikako da uspem :/ Ne znam, kolko ce biti pitanja iz tih tabela? Ja ih oblepila na zid, da kad se probudim svakog jutra imam podsetnik da ih naucim... A izgleda da se necu buditi... A ni da ih nikako necu nauciti... Boze, osecam se kao da upisujem sociologiju, srpski nisam pipnula, ustav sam procitala i to ne do kraja jer sam umrla posle demokratije od dosade a sociologiju vec danima tumacim :/ Haha, jel zna neko sta se polaze za sociologiju i kad je prijemni? Mozda mi to bude alternativa :D

I ja se osecam kao da upisujem sociologiju.... Razmisljao sam o tome, ali svi koji su mi rekli rekli su mi kratko: BEZI!!!!

Ima i do 13 ispita po godini... Ima prve dve godine mnoooogo istorija raznih... Tako da sam odustao. Ako ne upisem novinarstvo, cepam drva narednih godinu dana....

Btw, mislim da je 29 prijemni na sociologiji, i znam da je 8000 dinara za prijemni....

Sta si ucila iz knjizevnosti? Je l' si ucila autore pesama? Ne pada mi na pamet to da pipnem... A ona Tartaljeva Teorija knjizevnosti je NAJGORA knjiga ikada napisana!!! Ja bih je bolje uradio....
:////

A da, za socilogiju spremas sociologiju i opstu kulturu...

Ah ja sam izvukla celu sociologiju, ima oko 80 strana male sveske,crnjak :zcepanje: I naucila sam prve 3 oblasti, tj oko 50 strana iste, eto to sam postigla za jedno 3,4 noci nespavanja:eek:
bez tabela! :rumenko: ne znam, glupa sam, a pritom imam osecaj da sam sve pozaboravljala... I mnogo vremena mi je otislo na pisanje al tako sam bar upamtila neke stvari i bilo mi je lakse..aaa :( ne znam kakav je vas metod ucenja...
ne! ipak ne idem da spavam, ne smem, obecala sam sebi da cu danas nauciti soc! idem da pravim kafu! ne smem da zaspim:dash:
Sto se tice ustava, ja stvarno ne znam dal je to trip u mojoj glavi zato sto su mi svi rekli da je lak i da se nauci za 2 dana, pa sam ja stvorila neki otpor prema tom predmetu,ali meni nije lak...mislim nije ni tezak ali me ubija u pojam... gori mi je od sociologije... jedino mislim da je Tadic car jer je tako otvoreno isprozivao kroz knjigu socijalisticki sistem da je objasnio xD Hahaha kralj, dobro je da nije jos i imena krenuo da pominje :rotf:
Ej jel ste izvalili recenicu u knjizi za soc. Sjasi Kurta da uzjase Murta :hahaha: Joj izvinite, prsla sam, nisam spavala skoro 24 h, malopre sam se smejala sama sa sobom i imenu Mirc :zcepanje:

Ima i ono za vojsku koja se ponasa kao slon u staklarskoj radnji... Pa onaj pouchni stih, otiso si sarmu probo nisi xD

Ljudi, mene je od jutros uhvatila ooooogroomna trema! Aaaaa!!!! Kakvi leptirici, slonovi su mi po stomaku :D

Svidja mi se sto imamo jos 5 dana do ispita!!!!! A vecina nas je na forumu non stop ! :)

Mogli bismo da, posle upisa, ako upisemo, napravimo na FPN ogranizaciju forumasha! I da se bavimo davanjem saveta buducim studentima i da im uzimamo pare za to! :D Da se obogatimo, pa da platim neki privatni fax :P

Ljudi, mene je od jutros uhvatila ooooogroomna trema! Aaaaa!!!! Kakvi leptirici, slonovi su mi po stomaku :D

Svidja mi se sto imamo jos 5 dana do ispita!!!!! A vecina nas je na forumu non stop ! :)

Mogli bismo da, posle upisa, ako upisemo, napravimo na FPN ogranizaciju forumasha! I da se bavimo davanjem saveta buducim studentima i da im uzimamo pare za to! :D Da se obogatimo, pa da platim neki privatni fax :P

I mene pocinje da hvata trema :D

Apsolutno se slazem za organizaciju, to ti uopste nije losa ideja :klap:

to ti je pametno ali prvo da upisemo ... :dash:

Znaci,ja treba da budem multi-milioner?:think:
Kolegijalnost,buduce kolege :)
Nikako ne piti tablete guarane jer je to propast teska sta ti uradi kad prestane da deluje...
I opustite se malo...Kiza je u pravu,ovo je nista :) Tako da uzivajte dok mozete i samo se opustite jer vam ne treba da sednete na prijemni i zabagujete...Opusteno..proslo je 737239 ljudi pre vas,polozicete i svi vi...

Znaci,ja treba da budem multi-milioner?:think:
Kolegijalnost,buduce kolege :)
Nikako ne piti tablete guarane jer je to propast teska sta ti uradi kad prestane da deluje...
I opustite se malo...Kiza je u pravu,ovo je nista :) Tako da uzivajte dok mozete i samo se opustite jer vam ne treba da sednete na prijemni i zabagujete...Opusteno..proslo je 737239 ljudi pre vas,polozicete i svi vi...

A ja onda treba da budem multi-milijarder :mrgreen:

Prosle godine prosirene su liste za SF:
za M smer za 61 mesto
za N smer za 19 mesta
za S smer za 20 mesta

http://www.fpn.bg.ac.rs/main/focus/data/obav_proskvote.pdf

Poslednja izmena:
Ljudi ja pojma nemam
ali apsolutno
istirija ...sve se godine pomesale
pravo, znaci ne znam dal da bubam ili sta ali ono je uzas oni citati me izluduju i jos podele kao retardirane rasporedjene u onoj glupoj knjizi
a sociologija, pa ja nema sanse da upadnem
UZAS ! ! ! !

Back