mimi13
Obećava
- Poruka
- 76
kad upisemo, a upisacemo SVI,,idemo u neku kafanu da se ubijemoooo, ako ne umrem do tad od knige, umrecu od alkohola posle toga 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kad upisemo, a upisacemo SVI,,idemo u neku kafanu da se ubijemoooo, ako ne umrem do tad od knige, umrecu od alkohola posle toga![]()
Na koju foru učite godine, previše ih je?
Ljudi, mene je od jutros uhvatila ooooogroomna trema! Aaaaa!!!! Kakvi leptirici, slonovi su mi po stomaku
Svidja mi se sto imamo jos 5 dana do ispita!!!!! A vecina nas je na forumu non stop !
Mogli bismo da, posle upisa, ako upisemo, napravimo na FPN ogranizaciju forumasha! I da se bavimo davanjem saveta buducim studentima i da im uzimamo pare za to!Da se obogatimo, pa da platim neki privatni fax
![]()
Ma bre nemoj se nervirati, nemas nsta od toga... Sedi uci i sta uradis na prijemnom uradis, nije bitno...
Svi se ovde na forumu nerviramo, ali cini mi se da si se ti nekako najvise opteretila
kad upisemo, a upisacemo SVI,,idemo u neku kafanu da se ubijemoooo, ako ne umrem do tad od knige, umrecu od alkohola posle toga![]()
Jel ovde jos neko osim mene pod "ucenjem" smatra ono procitam jednom i naucio sam,ili samo ja zivim u iluziji da sam naucio posle jednog citanja...?![]()
pa jesam kad sam ovde najgora haha danas sam samo soc ucila..bukvalno najbitnije..samo nisam nasla odg na pitanje kako ogist deli soc? :S
Kako 5 dana? Valjda ima jos nedelju dana. Nemoj sad da me stresiras kad sam isplanirala svaki dan do prijemnog.![]()
Mislim da deli na socijalnu statiku i socijalnu dinamiku.... Nzm gde je tacno to, ali nije u prvoj oblasti... Odakle ti to pitanje?
Mislim da deli na socijalnu statiku i socijalnu dinamiku.... Nzm gde je tacno to, ali nije u prvoj oblasti... Odakle ti to pitanje?
jeste delio na socijalnu statiku i socijalnu dinamiku, a to je III oblast, str. 63![]()
Polje delovanja u pravnoj drzavi je? iz koje je ovo lekcije :S
Koji su glavni podsistemi globalnog drustva?
,, Bekstvo od slobode'' kao savremeni vid otudjenja zastupao je? iz koje je to lekcije
Zatvoreni drustveni slojevi?
Kult ima 2 ustrojstva?
Da bi neka radnja bila moralna mora da se izvrsi u skladu sa osecanjem ? :S
koji teoreticar govori o podmukloj mocvari? gde se pa ono nalazi!
Istorija i ustav su pesma za sociologiju, ona je Bogu za plakati, tri dana prelazim i još mi je ostala zadnja oblast. I to sam samo čitala i zapisivala najvažnije! Tabele nisam ni pipnula!
E, a kako stojite sa godinama iz istorije?