jovana2991
Zainteresovan član
- Poruka
- 150
Ja se nisam ni trudila da zapamtim, bacam akcenat na istoriju i ustav.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ljudi koliko strana procitate za 1 sat?
sve imam utisak da mnogo sporo citam ne mugu vise od 20 str za sat da procitam a ucim ih ceo dan
nemam koncentraciju......video sam neko pominje tablete za koncentraciju pomaze li to i gde ima da se kupi?
jel sam ja itripovala il ti vec studiras pravni?Meni istorija i ustav stvarno idu lagano, u istoriji samo jos godine malo da sredim i to je to.Ni sociologija ne ide lose samo tabele necu da ucim, nema svrhe.
Kurta i Murta su genijalci,smejala sam se 3 danaAh ja sam izvukla celu sociologiju, ima oko 80 strana male sveske,crnjakI naucila sam prve 3 oblasti, tj oko 50 strana iste, eto to sam postigla za jedno 3,4 noci nespavanja
bez tabela!ne znam, glupa sam, a pritom imam osecaj da sam sve pozaboravljala... I mnogo vremena mi je otislo na pisanje al tako sam bar upamtila neke stvari i bilo mi je lakse..aaa
ne znam kakav je vas metod ucenja...
ne! ipak ne idem da spavam, ne smem, obecala sam sebi da cu danas nauciti soc! idem da pravim kafu! ne smem da zaspim
Sto se tice ustava, ja stvarno ne znam dal je to trip u mojoj glavi zato sto su mi svi rekli da je lak i da se nauci za 2 dana, pa sam ja stvorila neki otpor prema tom predmetu,ali meni nije lak...mislim nije ni tezak ali me ubija u pojam... gori mi je od sociologije... jedino mislim da je Tadic car jer je tako otvoreno isprozivao kroz knjigu socijalisticki sistem da je objasnio xD Hahaha kralj, dobro je da nije jos i imena krenuo da pominje
Ej jel ste izvalili recenicu u knjizi za soc. Sjasi Kurta da uzjase MurtaJoj izvinite, prsla sam, nisam spavala skoro 24 h, malopre sam se smejala sama sa sobom i imenu Mirc
![]()
Ljudi,a kako stojite sa psidzom? Ja sam je presla i sad ucim soc... Imam osecaj da nista ne znam, sve mi je nekako pomesano u glavi... Mislim da cu skroz da se pogubim![]()
da znam dobro psihologiju ne bih se brinula toliko..ma evo od jutros ucim soc..sad malo pravim pauzu pa da nastavim..ja to imam na papirima..kod mene to lepo ukratko na 11 strHahaha opusteno ni ja nisam jos izvukla licnu a uskoro cu i 19 da napunim xD dobro, ne bas uskoro al ono... moze pasos, ja se nadam da moze i stari pasos jer ja nemam novi xD
LJUDIIII sada je 7 ujutro nisam spavala celu noc i necu da zaspim dok ne zavrsim mrtvu sociologiju :/
ludjakinja, kapiram te skroz i kapiram da ti ne ide i da ne mozes i da pizdis, jer ni meni ne ide uopste, sve mi uzasno sporo ide i sve mi je uzasno dosadno, ali barem iscitavaj iznova i iznova nesto ce ti uci u glavu, tabele prepisuj i prepisuj, mislim tako ja radim sociologiju,ustav sam citala i ukapirala ga, al je dosadan u pm i ne mogu to da ucim, nemoj da odustanes, napravi plan, i nemoj da legnes da spavas dok taj plan ne ostvaris...Ja sam popizdela danas, posvadjala sam se sa deckom i ceo dan nisam mogla da ucim al sam sebi obecala da necu da spavam dok ne naucim sociologiju...
Kafa, 2 pakle cigara, tablete za koncentraciju i 2 guarane i lorkica je budna i uci i dalje xD
Uostalom ako dobro znas psihologiju ona ti nosi pola prijemnog imas sanse da upadnes... Joj ajd srecno, pa javi kako ti ide, da se bodrimo zajedno!![]()
Aaaa ne mogu, idem da spavam, naravno nisam naucila soc.Ma ja nocu inace zivim, a sad specijalno xD
Hells Bells dal je moguce da se ti spremis godinu dana unapred, a mi ovde crncimo 5 dana pred prijemni?![]()
![]()
Ahahaha tragedija
Mislim svaka cast za tebe, mi smo neodgovorni kreteni xD
ma daj droga je super stvar, to tek sad kontamo... uuuu...
otiso si sarmu probo nisi, tn ttrn tt sss, kuce laje a ja mislim ti si... suzama sam lepio tapete kad odvede ti meni deteee....
a u cemu je fora sa vama sa pravnog, ti si 5 osoba za koju cujem da se ispisuje sa pravnog i upisuje fpn...