tamara**91
Zainteresovan član
- Poruka
- 140
ljudi,kako ucite one tabele,prosto je nemoguce nauciti ih..barem prve dve,posto sam dotle stigla?!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ljudi,kako ucite one tabele,prosto je nemoguce nauciti ih..barem prve dve,posto sam dotle stigla?!![]()
![]()
moguce je ali ako ne ucis od prvog do zadnjeg slova u knjizi s obzirom da je ocigledno da se najvise traze podele,tabele i pojedine definicije, i da je dosta toga izbaceno,i ako provedes 8 sati dnevno nad knjigom, ima sanse![]()
ljudi,kako ucite one tabele,prosto je nemoguce nauciti ih..barem prve dve,posto sam dotle stigla?!![]()
![]()
Hej drustvo, da li neko od vas moze da mi kaze da li je iz II poglavlja "PRIRODA, COVEK I DRUSTVO" ucio: robni oblik, novac, predindusrtijski, industijski, postindustrijski period ? Mene ovo malo smara i vise mi lici na ekonomiju nego na sociologiju, pa ga ne bih bas ucila ako ne moraNadam se da ce neko uskoro odgovoriti
![]()
Stav da je filozofija ''nesto vise od nauke'', ali i ''nesto manje od nauke'' izrekao je_____?
Je l' neko naisao na ovo u knjizi? Ja ne mogu da nadjem ...
+
Kada se pojmovi i iskazi u nauci povezu u jednu uredjenu i logicki neprotivrecnu celinu, onda se takav postupak naziva _____ ?
Mozda objasnjenje, hm?
Kod ove prve tabele ima mikrosocioloski plan i 7x2 nekih nabrajanja... kakvo tu pitanje moze biti? deluje nebulozno da se uci...![]()
E a cekajte, jer se ustav za prijemni sprema iz Rajoviceve knjige ili one druge od dva autora?Na sajtu fakulteta uopste ne mogu da nadjem literaturu ?
Imam jedno pitanje...sad ne znam bas da li ce neko znati da mi odgovori,ali...
Da li su pripreme ove godine bile identicne kao prosle? Mislim na one slajdove iz istorije, jer vidim da je dosta pitanja sa proslogodisnjeg testa bilo na pripremama ove godine...
...ako su pripreme bile iste, znaci da i mi mozemo da ocekujemo da ce vecina pitanja (meni se bar tako cini) na prijemnom biti ustvari pitanja sa priprema...
Imam jedno pitanje...sad ne znam bas da li ce neko znati da mi odgovori,ali...
Da li su pripreme ove godine bile identicne kao prosle? Mislim na one slajdove iz istorije, jer vidim da je dosta pitanja sa proslogodisnjeg testa bilo na pripremama ove godine...
...ako su pripreme bile iste, znaci da i mi mozemo da ocekujemo da ce vecina pitanja (meni se bar tako cini) na prijemnom biti ustvari pitanja sa priprema...
da pitam one koji planiraju da upisu soc. da li su ucili onaj deo iz psihologije gde se pominje nervni sistem i ostale gluposti sto vise lici na medicinu nego na psihologiju
ljudi da li je neko od vas naucio vec neku celu knjigu, ako jeste svaka mu cast, ja nikako nemam vremena da pocnem sa ozbiljnim ucenjem, sve ovo do sada je bilo "labavo" ali ima jos samo 23 dana do prijemnog inace prijemni se pada bas na moj RODJENDAN 28. juna, ako upadnem vodim vas sve na pice......
SRECNO SVIMA!!!!!
da pitam one koji planiraju da upisu soc. da li su ucili onaj deo iz psihologije gde se pominje nervni sistem i ostale gluposti sto vise lici na medicinu nego na psihologiju
a koja su pitanja bila na pripremama ako nije tajna...