alexandra_mld
Obećava
- Poruka
- 77
jesu...sad primaju 20 ljudi manje na budžet za naš smer![]()
Ja ne mogu da verujem da primaju manje na budzet... Pa oni nisu normalni.... Mada i prosle godine su prosirili listu za budzet, tako da ima nade i za ovu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jesu...sad primaju 20 ljudi manje na budžet za naš smer![]()
sutra je u 17:00 kolokvijum iz prava??
ja sam bila na pripremama u februaru...
i koliko on kod izbacivao...svi su posle pricali da UCIMO SVE...
tako da UCI SVE...DDD
To ako vam Cupic kaze da je izbacio nesto, najcesce nije tako. On predaje i na ekonomskom fakultetu i njima je rekao da je dosta izbacio, ali su nam profesori iz srednje rekli da se ne obaziremo na to, vec da ucimo sve, jer daje i to sto ''izbaci''...bas su nam mnogi to rekli da je radio tako proslih godina...
Jel moze neko da mi kaze koja je razlika za medjunarodni i politikoloski ? Cula sam da je na politikoloskom lakse i da su bolji profesori s tim da se moze na kraju polagati razlika predmeta i dobiti diploma za medjunarodni ako si na politikoloskom naravno
Ustav- Slavko Tadic
Soc- Milovan Mitrovic, Sreten Petrovic
Psihologija- Nikola Rot... za ovo nisam sigurna, ja spremam istor za medjunarodne umesto psihologije...![]()
p.s..koji smer planiras..???![]()
brate mogao je neko bar da mi odg na pitanje koji su autori strasno!
Brate prelistaj malo pa ces naci autore...
Pa sem mene od starijih studenata nema ko da ti kaze jer niko nema dovoljno zivaca da se mlati ovde niti da odgovara na pitanja po 848 put i da slusa bezobrazluke ove vrste....No posto su nama pomagali,eto da ispostujem...A i covek sam..
A posto su tvoje buduce kolege dovoljno mudre vec su pitale i dobile sve odgovore..A nesto ne vidim da se motaju ovde jer pak znaju gde je forum fpn.
A sa stavom mrzi me da prelistam 10 strana foruma da nadjem informaciju koja mi je neophodna-Vau,bas ces daleko da doguras.....Srecno..PozZ
Dete pelceru idi u obdaniste pa sve ispocetka da te nauce pristojnom i normalnom ponasanju...Zbog da ne kazem kakvih kao ti niko ovde vise i ne odgovara na pitanja...tako da slobodno ti postavi jos 1000 pitanja.....Tuga..Aj u obdaniste
Koliko ja znam za budzet se po novom zakonu gleda ko koliko ima bodova,pa se onda rangiraju svi ispocetka...tako da...u prinicpu ocisti godinu![]()
Medjunarodne... ti?
I sta kazes za te tabele, na koje tacno da obratimo paznju?... ima ih ukupno 12... a on je rekao, kako sam cula, nisam bila na pripremama, da se uce samo 5 ... hm...
A ustav, meni deluje samo kao prica, i jos price... tesko da to lici na udzbenik, bez definicija, bez jasnih podela...![]()