FAKULTET POLITICKIH NAUKA

E ovako...Informisite se dobro koliko su budzetskih mesta dobili od ministarstva..jer jedno je sirenje liste a jedno ono sto dobiju :)
prosle godine su dobili vise..odn trazili su vise pa su vise i dobili...
a u informator se ne pouzdajte nego lepo okrenete studentsku sluzbu :)
na sirenje liste samof. aposlutno racunajte...to im je hobi :)

ja sam bila na pripremama u februaru...
i koliko on kod izbacivao...svi su posle pricali da UCIMO SVE...
tako da UCI SVE...:DDDD

A neee....:dash: ... nema sanse da ucim sve tabele... te izbacene, nema sanse... a, sto se tice ostalog, sto se mora, mora se :roll: ... i da, vezbanja ne ucim... samo mislim da bi valjalo ono sa stane procitati, just in case... :think: :D[/QUOTE]

tabele..to isto kaze..da se obrati paznja..naravno na pojedine...

vezbanja ne...to ne da nema sanse...negooo.....

p.s..koji smer planiras..???:D

To ako vam Cupic kaze da je izbacio nesto, najcesce nije tako. On predaje i na ekonomskom fakultetu i njima je rekao da je dosta izbacio, ali su nam profesori iz srednje rekli da se ne obaziremo na to, vec da ucimo sve, jer daje i to sto ''izbaci''...bas su nam mnogi to rekli da je radio tako proslih godina...

i u mojoj srednjoj isto kazu..sto Cupic izbaci to bude:confused:...
i kazu da je tako radio i proslih godina..

Jel moze neko da mi kaze koja je razlika za medjunarodni i politikoloski ? Cula sam da je na politikoloskom lakse i da su bolji profesori s tim da se moze na kraju polagati razlika predmeta i dobiti diploma za medjunarodni ako si na politikoloskom naravno

ozbiljno za ovu razliku u predmetima...
to bi mozda bilo i super...ali za to jos ima vremena...prvo treba doci do FPN-a...;)

Pa sem mene od starijih studenata nema ko da ti kaze jer niko nema dovoljno zivaca da se mlati ovde niti da odgovara na pitanja po 848 put i da slusa bezobrazluke ove vrste....No posto su nama pomagali,eto da ispostujem...A i covek sam..
A posto su tvoje buduce kolege dovoljno mudre vec su pitale i dobile sve odgovore..A nesto ne vidim da se motaju ovde jer pak znaju gde je forum fpn.
A sa stavom mrzi me da prelistam 10 strana foruma da nadjem informaciju koja mi je neophodna-Vau,bas ces daleko da doguras.....Srecno..PozZ

Pa sem mene od starijih studenata nema ko da ti kaze jer niko nema dovoljno zivaca da se mlati ovde niti da odgovara na pitanja po 848 put i da slusa bezobrazluke ove vrste....No posto su nama pomagali,eto da ispostujem...A i covek sam..
A posto su tvoje buduce kolege dovoljno mudre vec su pitale i dobile sve odgovore..A nesto ne vidim da se motaju ovde jer pak znaju gde je forum fpn.
A sa stavom mrzi me da prelistam 10 strana foruma da nadjem informaciju koja mi je neophodna-Vau,bas ces daleko da doguras.....Srecno..PozZ

a ti znas dal trazim starije studente ili ne? haha pa ocigledno provodis ovde 24h pa znas sve :P kontam da nemas zivaca ni za sta :D odg sam dobila naravno :) mogu da se "motam" ovde koliko god hocu, i da pitam sta god pozelim ako treba i po 1000 puta:) ae mani se mene ne zelim da se nerviras zbog mene :P zelim ti sve naj zz
p.s. nema potrebe da se primas na svaku por :)

Dete pelceru idi u obdaniste pa sve ispocetka da te nauce pristojnom i normalnom ponasanju...Zbog da ne kazem kakvih kao ti niko ovde vise i ne odgovara na pitanja...tako da slobodno ti postavi jos 1000 pitanja.....Tuga..Aj u obdaniste ;)

Koliko ja znam za budzet se po novom zakonu gleda ko koliko ima bodova,pa se onda rangiraju svi ispocetka...tako da...u prinicpu ocisti godinu :)

Dete pelceru idi u obdaniste pa sve ispocetka da te nauce pristojnom i normalnom ponasanju...Zbog da ne kazem kakvih kao ti niko ovde vise i ne odgovara na pitanja...tako da slobodno ti postavi jos 1000 pitanja.....Tuga..Aj u obdaniste ;)

Koliko ja znam za budzet se po novom zakonu gleda ko koliko ima bodova,pa se onda rangiraju svi ispocetka...tako da...u prinicpu ocisti godinu :)

ma sad bih ti rekla nesto al necu na tvoj nivo da padnem:D pa i hocu jos 2000 uvek dobijem odg :cool::cool::cool:

Medjunarodne ;)... ti?
I sta kazes za te tabele, na koje tacno da obratimo paznju? :p ... ima ih ukupno 12... a on je rekao, kako sam cula, nisam bila na pripremama, da se uce samo 5 ... hm...
A ustav, meni deluje samo kao prica, i jos price... tesko da to lici na udzbenik, bez definicija, bez jasnih podela... :lol:

politikoloski smer...:D
sto se sociologije i tabele tice...
tabele...pa gledaj..imas na 14 strani...pa na 30..40..57..107..eto to bi bile te tabele, koje je on NAGLASIO...tacno 5..;)
ustav..da..citas 10 strana...aaa tu bitne, negde samo jedna do dve recenice...

Back