FAKULTET POLITICKIH NAUKA

da ne lupetam,oko toga svake godine neka polemika...mislim da ne jer ili polozes za medjunarodni ili za politikolski...a moz uz jedan od ova dva da polazes ili novnarski li socijalno.... ali pozovi studentsku sluzbu ili ako neko drugi zna neka pise :)
Pokusaj da saznas i na forumu od starijih studenata :)

Ljudi, pomoc!!! Molim vas, neka neko ko je isao na pripreme za novinarski napise sta je izbaceno od literature, lekcija i sl. Sada sam videla da je otkazan termin u maju, a da se organizuje od 07-12. juna, a ja tada polazem maturski..... :confused:

i ja imam maturu i dodelu diploma od 7.juna, ali cu morati da idem na pripreme,bar deo njih jer ne verujem da ce neko da napise sta je izbaceno.. onda niko ne bi isao na pripreme.. :( :confused:

ja ne mogu da se uklopim nikako :(
ako budes mogla i imala vremena, napisi sta su rekli, na sta obratiti paznju i sl. puno bi mi znacilo...
a koji smer upisujes?

verovatno cu ici ali nije sigurno, posto mogu da stignem samo za poslednja 3 dana.. :( dvoumim se izmedju medjunarodnih odnosa i politikologije, gledala sam u informatoru proslogodisnji prijemni i mnooogo je bilo tesko.. :sad2:

Back