Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
obicno koliko ja znam da...jel je prijemni za politikoloski i medjunarodne odnose u isto vreme,mislim na sate?
obicno koliko ja znam da...
Da li je izasao informator?
Zna li se tacan datum prijemnog? ... cujem 26, 28, 29. 30... a taj informator ne izlazi...![]()
Ljudi, pomoc!!! Molim vas, neka neko ko je isao na pripreme za novinarski napise sta je izbaceno od literature, lekcija i sl. Sada sam videla da je otkazan termin u maju, a da se organizuje od 07-12. juna, a ja tada polazem maturski.....![]()
i ja imam maturu i dodelu diploma od 7.juna, ali cu morati da idem na pripreme,bar deo njih jer ne verujem da ce neko da napise sta je izbaceno.. onda niko ne bi isao na pripreme..![]()
![]()
Jel moze neko da mi odmah odgovori - do kada se uplacuje poslednja rata za fax?????
valjda jos preostale 22,500 hiljade... jel do sutra..ili..??
izasao je informator.. a prijemni je 28.juna
ja ne mogu da se uklopim nikako
ako budes mogla i imala vremena, napisi sta su rekli, na sta obratiti paznju i sl. puno bi mi znacilo...
a koji smer upisujes?
primaju po 35...Ljudi,dali neko zna,bar od vas koji ste nabavili informator,koliko primaju na medjunarodnom i politikoloskom,ali na budzetu,to mi je mnogo bitno !
pocetkom juna..2.valjda... ima usmenog sto ga ne bi bilo...ja sigurno moram usmeno jer sam pala kolokvijum za pola poenazna li neko kad ce biti 2. kolokvijum iz psihologije? i nema usmenog iz psihologije?
pocetkom juna..2.valjda... ima usmenog sto ga ne bi bilo...ja sigurno moram usmeno jer sam pala kolokvijum za pola poena![]()
ma ne, mislim ako polozimo kolokvijume ne moramo usmeno???
po 102023550245 put ima na prethodnim stranama dosta primer starih testova![]()