FAKULTET POLITICKIH NAUKA

Treba mi mala pomoc ako je neko raspolozen da mi odgovori,stvarno mi je hitno :( ,zanima me sta se sve sprema za novinarstvo,koja je literatura i sve sto ide uz to,ja se vec spremam za drugi fakultet ali nesto mi slabo ide:sad2:.... i da li je moguce da se prijemni spremi za mesec dana,posto mi je otprilike toliko ostalo...pozz :)

Treba mi mala pomoc ako je neko raspolozen da mi odgovori,stvarno mi je hitno :( ,zanima me sta se sve sprema za novinarstvo,koja je literatura i sve sto ide uz to,ja se vec spremam za drugi fakultet ali nesto mi slabo ide:sad2:.... i da li je moguce da se prijemni spremi za mesec dana,posto mi je otprilike toliko ostalo...pozz :)

pa di si ti hehe pazi nema sanse da stignes da spremis i ovo i fasper, za mesec dana nema sanse..za taj smer cini mi se pravo soc i srpski imas na infostudu ;)

pokusaj!! ja znam ljude koji uopste nisu spremali prijemni, a upisali su.. na dnu su liste, ali upisali su. tako da po meni trebas prijaviti na obe strane, pa koji prodjes... ne brinite toliko oko prijemnog, lako je upisati, borba je sa onim sto ide poslije toga ;)

sta te zanima? ja sam ga upisala prosle godine

pa nemam pojma ni ja veruj mi haha..reci mi kako je na faxu, jel mnogo tesko, koliko ti je trebalo da spremis prijemni, koliko pitanja ima iz soc, psih i prava, jel na zaokruzivanje, sta tacno tj gde moze da se radi sa tim smerom? reci mi sve sto mislis da treba da znam kao buduci student hehe inace ja sam prvo planirala da upisem fasper pa polako odustajem od toga, verovanto cu sl god upisati ovo posto moram dobro da razmislim da se ne zajebem kao za srednju a i nemam vremena, nema sanse da spremim 3 predmeta za otprilike mesec dana! sorry sto sam ovoliko dosadna :P

pokusaj!! ja znam ljude koji uopste nisu spremali prijemni, a upisali su.. na dnu su liste, ali upisali su. tako da po meni trebas prijaviti na obe strane, pa koji prodjes... ne brinite toliko oko prijemnog, lako je upisati, borba je sa onim sto ide poslije toga ;)

Hvala,sad mi je lakse,sociologiju sam vec spremila za drugi fax,ustav mi je zanimljiv,a srpski ovako znam iz skole,pokusacu pa sta bude,ne opterecujem se uopste :D

Pu, 'ladno smanjili broj :ljutko: ...
Na koliko procenjujete da ce se crta za budzet popeti? :think:
Hocete li sociologiju uciti samo ono sto je cupic rekao na pripremama, ili jos tih 50 izbacenih stranica? A sta je sa ovim stvarima sa strane? Na nekim testovima od prosle godine toga ima... ah, vecita dilema...
Inace, kako ide strebanje? :kafa:

Pu, 'ladno smanjili broj :ljutko: ...
Na koliko procenjujete da ce se crta za budzet popeti? :think:
Hocete li sociologiju uciti samo ono sto je cupic rekao na pripremama, ili jos tih 50 izbacenih stranica? A sta je sa ovim stvarima sa strane? Na nekim testovima od prosle godine toga ima... ah, vecita dilema...
Inace, kako ide strebanje? :kafa:

pa, popece se dosta verovatno :(
ae ako ti nije problem napisi sta je konkretno cupic izbacio...nisam bila na pripremama, a u junu necu moci da idem :( mada sam procitala da je prethodnih godina davao i ono sto izbaci :confused:

ja sam bila na pripremama u februaru...
i koliko on kod izbacivao...svi su posle pricali da UCIMO SVE...
tako da UCI SVE...:DDDD[/QUOTE]

A neee....:dash: ... nema sanse da ucim sve tabele... te izbacene, nema sanse... a, sto se tice ostalog, sto se mora, mora se :roll: ... i da, vezbanja ne ucim... samo mislim da bi valjalo ono sa stane procitati, just in case... :think: :D

Back