imapurita
Početnik
- Poruka
- 24
primaju po 35...
Zar nije bilo prosle godine 55oro na budzetu za medjunarodne???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
primaju po 35...
ok, nemoj da se ljutis![]()
Zar nije bilo prosle godine 55oro na budzetu za medjunarodne???
ej ''socijala'' kako ste uradili TSR ?
Treba mi mala pomoc ako je neko raspolozen da mi odgovori,stvarno mi je hitno,zanima me sta se sve sprema za novinarstvo,koja je literatura i sve sto ide uz to,ja se vec spremam za drugi fakultet ali nesto mi slabo ide
.... i da li je moguce da se prijemni spremi za mesec dana,posto mi je otprilike toliko ostalo...pozz
![]()
Treba mi mala pomoc ako je neko raspolozen da mi odgovori,stvarno mi je hitno,zanima me sta se sve sprema za novinarstvo,koja je literatura i sve sto ide uz to,ja se vec spremam za drugi fakultet ali nesto mi slabo ide
.... i da li je moguce da se prijemni spremi za mesec dana,posto mi je otprilike toliko ostalo...pozz
![]()
da li neko moze da mi kaze nesto vise o smeru socijalna politika i socijalni rad?pls neka mi se javi neko ko je upisao ovaj smer prosle god ili planira ovehvala..pozz
Jel moze neko da mi odmah odgovori - do kada se uplacuje poslednja rata za fax?????
valjda jos preostale 22,500 hiljade... jel do sutra..ili..??
sta te zanima? ja sam ga upisala prosle godine
pa di si ti hehe pazi nema sanse da stignes da spremis i ovo i fasper, za mesec dana nema sanse..za taj smer cini mi se pravo soc i srpski imas na infostudu![]()
pokusaj!! ja znam ljude koji uopste nisu spremali prijemni, a upisali su.. na dnu su liste, ali upisali su. tako da po meni trebas prijaviti na obe strane, pa koji prodjes... ne brinite toliko oko prijemnog, lako je upisati, borba je sa onim sto ide poslije toga![]()
na nekom obavestenju na sajtu fakulteta stoji krajnji datum 10.5![]()
jesu...sad primaju 20 ljudi manje na budžet za naš smerLjudi jel kupio neko informator???? Jel su izmenili nesto u odnosu na onaj od prosle godine???
i mene to zanima... niko nista ne govoriako saznas uskoro, javi! mislim da moramo uplatiti vise posto smo zakasnile...
jesu...sad primaju 20 ljudi manje na budžet za naš smer![]()
Pu, 'ladno smanjili broj...
Na koliko procenjujete da ce se crta za budzet popeti?![]()
Hocete li sociologiju uciti samo ono sto je cupic rekao na pripremama, ili jos tih 50 izbacenih stranica? A sta je sa ovim stvarima sa strane? Na nekim testovima od prosle godine toga ima... ah, vecita dilema...
Inace, kako ide strebanje?![]()