Hristina89
Zainteresovan član
- Poruka
- 382
Posto Hristina jedina pomaze nama buducim intelektualcima,predlazem da kad polozimo prijemni skupimo neki kes i posaljemo Hristinu na Ibicu....zasluzila je,sto jes,jes.![]()
podrzavam

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Posto Hristina jedina pomaze nama buducim intelektualcima,predlazem da kad polozimo prijemni skupimo neki kes i posaljemo Hristinu na Ibicu....zasluzila je,sto jes,jes.![]()
da li je to sigurno..da li je bilo i ranije tako? to bi bilo super ako je tacno ali mi nije jasno zasto su onda stavili sve 4 knjige?samo 3 i 4 godina...na inf ne obracaj paznju..to se ne menja iz godine u godinu...
informator je iz 2008/2009 mislim da nije izasao novi..provericu.. kazes da za prosu god nije trebala 1. i 2. god? hvala,puno![]()
ajoooj,necu da poverujem da si ti ona Bojana na koju ja mislim???Neam pojma, zato i pitam![]()
hvala "koleginice"Cao , buduca koleginice.
Sprema se iz Tadiceve knjige. A i mene zanima da li su sigurno izbacene, ali to ovde necemo saznati.![]()
Da li se istrorija za politikoloski smer sprema iz udzbenika za srednju skolu-gimnaziju(drustveni smer),3.i 4.god?!
podgorica,mozda i pristinaSarajevo,Zagreb....![]()
mislila sam na srbiju, ns eventualno nis..Smasno,a?![]()
mislila sam na srbiju, ns eventualno nis..![]()