FAKULTET POLITICKIH NAUKA

samo 3 i 4 godina...na inf ne obracaj paznju..to se ne menja iz godine u godinu...[/QUOTE]
da li je to sigurno..da li je bilo i ranije tako? to bi bilo super ako je tacno ali mi nije jasno zasto su onda stavili sve 4 knjige? :dontunderstand:
havla hristina puno, na svim informacijama! :brus:

samo 3 i 4 godina...na inf ne obracaj paznju..to se ne menja iz godine u godinu...
da li je to sigurno..da li je bilo i ranije tako? to bi bilo super ako je tacno ali mi nije jasno zasto su onda stavili sve 4 knjige? :dontunderstand:
havla hristina puno, na svim informacijama! :brus:[/QUOTE]

prosle godine je bila samo 3i4...od koje godine ti je informator?
da li je uopste izasao ovogodisnji?:roll:
nisam primetila...
prelistaj prethodne strane..imas i forum fpn-a...po proveri i tamo...ali 95% samo 3 i 4 godina...
:bye:

Neam pojma, zato i pitam :)
ajoooj,necu da poverujem da si ti ona Bojana na koju ja mislim??? :DDD jer bi bilo apsurdno da te bas ovde nadjem... :P ako se ne varam,zivis na novom bgdu,nemas face,sad za prezime nisam siguran,zab sam,cini mi se nesto na P... :DDD mislim da nikad neces pogoditi ko sam... uglavnom,ako se ispostavi da si ti ona Bojana koju samja upoznao,izuzetno mi je drago sto sam te sreo,pa makar i ovde... veeeeliiiikiiiii pooooozzzziiiiccc :DDD

Back