FAKULTET POLITICKIH NAUKA

Ljudi bre sto me kulirate z:p
Ima li neko da ce ove godine upisivati zurnalistiku? A studenti da li ste isli na pripreme i vrede li? Traju samo 3 dana, ali nigde ne mogu da nadjem koja se literatura koristi, pa predpostavljam da ce na pripremama reci sta i kako..? z:girl:

A Ustav Srbije....kako se uči?
Napamet svaki član ili da znamo da prepričamo svaki član ili da imamo predstavu kako nam je država uređena( ko šta, koliko i kada...) ? :huh:

pa manje vise da iscitas,znas o cemu se manje vise radi..koliko se ja secam

Ima li neko da ce ove godine upisivati zurnalistiku? A studenti da li ste isli na pripreme i vrede li? Traju samo 3 dana, ali nigde ne mogu da nadjem koja se literatura koristi, pa predpostavljam da ce na pripremama reci sta i kako..? z:girl:

Kao sto smo vec rekli,pripreme vrede...Na prethodnim stranama imas koja literatura treba..malo dalje imas i za srpski..moraces da potrazis...

Ne moras bas 178..prelistaj zadnjih 5,6 z;)

Ako se ne upadne na budzet za medjunarodni smer,je l` moze da se prebaci na politikologiju?

Ne znam na sta tacno mislis..ali ne mozes konkurisati i za medj i pol...ili jedno ili drugo pa se prebacujes u drugoj godini i polazes razliku...e sad za budzet-to vec ne znam..al mi nije logicno..verovatno prednost imaju studenti sa tog smera..moracu da se raspitam z:hm:

pa manje vise da iscitas,znas o cemu se manje vise radi..koliko se ja secam

Kao sto smo vec rekli,pripreme vrede...Na prethodnim stranama imas koja literatura treba..malo dalje imas i za srpski..moraces da potrazis...

Ne moras bas 178..prelistaj zadnjih 5,6 z;)

Ne znam na sta tacno mislis..ali ne mozes konkurisati i za medj i pol...ili jedno ili drugo pa se prebacujes u drugoj godini i polazes razliku...e sad za budzet-to vec ne znam..al mi nije logicno..verovatno prednost imaju studenti sa tog smera..moracu da se raspitam z:hm:

Dobices cokoladu za trud.Obecavam.z:)

Okejjj,ja sam tek sad saznala da pripreme traju samo 3 dana. Kako to?? Boze,pa sta oni mogu da nam kazu za 3 dana? z:(

Ч
Е сад, просто ми душа плаче :) кад видим да вам је први контакт са идиотом са скриптарнице. То немој да вам је никакв извор у наредном периоду. Човек зна да прода књигу, питања и обрасце и то је то.
Hahahahaha,pa nemoj tako,covek je bio bas fin prema meni,cak mi i broj dao da ga zovem ako mi nesto nije jasno- Rile,hahah z:lol:z:lol: turiruri z:ddm:

hvala ti što si se potrudila da odgovoris na sva ova pitanja u ove sitne sate z:lol:

:zpozdrav:

Da hvala za sve sto cinis za nas....z:)

nema na cemu z:lol:

Dobices cokoladu za trud.Obecavam.z:)

mmmm :D:zskace:

Da 5. deo,ja sam se zeznula dok sam kucala.... :zstidljivko: Nemam pojma ni ja sta je to,jel mozes da nam posaljes link tog sajta? *trep trep* :))) z:hi:z:hi:

http://www.parlament.gov.rs/content/lat/akta/ustav/ustav_ceo.asp

Okejjj,ja sam tek sad saznala da pripreme traju samo 3 dana. Kako to?? Boze,pa sta oni mogu da nam kazu za 3 dana? z:(

nisu 3 dana...nego 3 vikenda...neko siri dezinformacije...daklem,jedan vikend soc,drugi vikend istorija i treci ustav,...sad ne secam se tacno redosleda al u svakom slucaju traju dva dana...naravno novinari umesto istorije srpski itd,itd...i za ta dva dana po predmetu sve se lepo stigne odradi...i skroz dovoljno vremena z;)

Hahahahaha,pa nemoj tako,covek je bio bas fin prema meni,cak mi i broj dao da ga zovem ako mi nesto nije jasno- Rile,hahah z:lol:z:lol: turiruri z:ddm:

hahahahaha.....on i jelenko najbolji drugari...z:pz:pz:p

Ja upisujem novinarstvo, ali ne znam zaista otkud tebi da to traje 3 dana,... o.0... elem, onaj ustav, tj clanovi ustava jos su i najzanimljiviji pored onog cuda od sociologije...
Dakle, hoce li se neko smilovati, pa mi odgovoriti, kako ce uciti srpski jezik i knjizevnost!!!!??...hvala!

На fpnforum.rs вас се регистровало доста, већ смо и помогли доста, тако да се слободно активирајте и питајте све што вас интересује. Немојте да вас је срамота :)

Ja upisujem novinarstvo, ali ne znam zaista otkud tebi da to traje 3 dana,... o.0... elem, onaj ustav, tj clanovi ustava jos su i najzanimljiviji pored onog cuda od sociologije...
Dakle, hoce li se neko smilovati, pa mi odgovoriti, kako ce uciti srpski jezik i knjizevnost!!!!??...hvala!
I mene to zanima... U literaturi iz informatora pise citanka za sve 4 godine,teorija knjizevnosti i gramatika... Al ne znam odakle da vezbam,da li da resavam testove za neke druge fax-ove,recimo moja drugarica ima testove za pravni? Nemam pojma,mislim da je fpn jedini fax koji nema testove od proslih godina,uzas... A kako se sociologija sprema,sem onih tabela? :zimag:

Ја сам српски погрешио јер сам доста учио граматику а на пријемном има више књижевности и остале теорије. Има доста ствари које једноставно и немаш како да учиш, једноставно кад ти тражи у питању да напишеш правилно реченицу ил знаш да је велико слово или мало.
Социологију нисам учио, једино сам музе знао.
Али од тог пријемног су прошла већ 3 па нек каже неко млађи како је сад.
Eto ga neki odgovor sa foruma :) Al dobro,meni su rekli da je svake godine drugacije,nekad ima vise gramatike,nekad knjizevnosti...

Back