FAKULTET POLITICKIH NAUKA

Hahaha,o boze,tek sad sam skapirala :) Hvala,pogledacu ih kad mi drugarica vrati knjigu :))) Mogu da pitam profesorku sociologije u vezi tih tabela,ako su toliko nejasne...? :) Hm,jel idete na pripreme? Znam da dosta njih kazu da nema potrebe,ali ako ih bude ja cu verovatno ici :) Ako nista drugo,upoznacu svoje buduce kolege :D jee! :)

hmm koja je verovatnoca koriscenja puskica??? o.0...
E da, @ lorkice, da li je za ustav i dalje literatura Lilic ili kako se vec zove doticna gospoda?
Kako cete vi uciti knjizevnost, tj. knjizevna dela ? Neke testove koje je meni dala profa, sadrze samo gramatiku, teoriju knj, itd. ali nista od dela... pff a prvu god koja je najbitnija ja nisam ni ucila, eh bedaka...

hmm koja je verovatnoca koriscenja puskica??? o.0...
E da, @ lorkice, da li je za ustav i dalje literatura Lilic ili kako se vec zove doticna gospoda?
Kako cete vi uciti knjizevnost, tj. knjizevna dela ? Neke testove koje je meni dala profa, sadrze samo gramatiku, teoriju knj, itd. ali nista od dela... pff a prvu god koja je najbitnija ja nisam ni ucila, eh bedaka...

Puskice su dozvoljene,naravno dok te ne u`vate.z:lol:

Zanima me koliko je pitanja iz sociologije ima na dopunjavanje?I koje su to definicije koje treba da naucim oko tog dopunjavanja,one najbitnije i najduze u knjizi,ili i one manje bitne?

Sto se tice sociologije, sve uci,
I ono sto ti se cini manje vaznim i vise vaznim.
U stvari, vise uci ono sto ti se cini manje vaznim, to Cupic voli z:lol:
Ja sam imala utisak da je neko pitanje bilo vise na dopunjavanje
nego na zaokruzivanje iz soc,a zato vise na zaokruz. iz ustava,verov. zato sto mi je bila teska soc...nek se javi jos neko od kolega ..
Ja tabele nisam ucila,ali ce sigurno pitanje biti u vezi toga,to ti je bitno.I podele su bitne..
Sad, nemam knjigu iz soc. vise, rekla bih ti pitanja koja su bila...

Poslednja izmena:
odes u osnovnu skolu jovan cvijic na karaburmi, i radis sa decom koja zavrse nastavu , pa dodju na taj dodatni cas - kada im mi dodjemo.... uglavnom su 2., 3. razred.... Crtanje, pisanje, onda mu pomognes da uradi svoj domaci zadatak... I ta praxa nosi POEN samo, a uslovni je predmet. ako si sve polozio, a ostala ti neodradjena praxa, ne mozes u 2.godinu da predjes. A inace , treba 40 sati da odradis.... A jedan dan u skoli si tamo 2 sata.Znaci 20 odlazaka!!~ :zpozdrav:

Hvala na odgovoru u vezi soc.Imam samo josh jedno pitanju za soc ako bi mogla da mi odg - da li ta pitanje na dopunjavanje su tipa dobijesh pitanje i treba da napishesh 2-3 dogovora,ili dobijesh neku recenicu-definiciju i ti treba da dopunish nekim recima koje fale?

Back