FAKULTET POLITICKIH NAUKA

jel mozete da mi samo kazete sta se polaze pri upisu na fax ?
Verovatno je spomenuto ranije u forumu al nisam se zamarao kopanjem po forumu ...
pa ako moze neko samo ukratko da mi objasni sta se polaze i tezinu ispita koji se polazu ...
Hvala :)

Ako je tebi smor da se zamaras kopanju par stranica iza, zasto bi se neko zamaro objasnjavanjem po milioniti put?

Obicno ne volim da zvucim kao dosadna babetina, ali mnogo smaraju ljudi koji dodju, registruju se, mrzi ih da pogledaju zvanican sajt faksa, infostud, prethodnih par stranica teme (iako je par hiljada puta prezvakano koji se predmeti polazu), ali ne smatraju da je bezveze da traze od nekoga da im objasnjava ono sto se uz dva klika bez problema nalazi.

Verovatno je spomenuto ranije u forumu al nisam se zamarao kopanjem po forumu ...
pa ako moze neko samo ukratko da mi objasni sta se polaze i tezinu ispita koji se polazu ...

koji entuzijazam za upis...bas se trudis.. o.0
obrni stranu bilo koji br i videces gomilu postova, ili jednostavno ukucas fpn...

?! Jel ti to nisi otisao ni na sajt fakulteta? Ako te to zamara plasim se sta ces raditi ako budes upisao ovaj fakultet.
Nego,kolege,kako ide spremanje ispita?Jel neko poceo soc.da uci,ja prvo uzela spi.

Koliko vam je trebalo da naučite ustav? Ja ga sve nesto ostavljam po strani, da ga učim kasnije...mada sad dok listam knjigu, i nije baš toliko lak... :confused:

Buduci FPN-ovci.......kako napreduje druzenje sa Maksom Veberom i idealnim tipovima?;)

Ja sam pola već zaboravio :)...posebno datume iz istorije za III, mada kad bih to video sad na testu vrv bih se setio...predpostavljam da cu preci sve jos jednom u aprilu,maju....

Posto sam primetila da ovde slabo ima ljudi sa smera socijalni rad i socijalna politika, a i na forumu fpn-a....:dontunderstand: Pa bih molila ako neko slucajno vidi ovu moju poruku da mi kaze bilo sta o psihologiji??? svasta je pisano i o sociologiji i o istoriji, srpskom i ustavu...ali psihologiju niko ne spominje...pa bi mi svaka informacija dobro dosla :worth::bye:

Posto sam primetila da ovde slabo ima ljudi sa smera socijalni rad i socijalna politika, a i na forumu fpn-a....:dontunderstand: Pa bih molila ako neko slucajno vidi ovu moju poruku da mi kaze bilo sta o psihologiji??? svasta je pisano i o sociologiji i o istoriji, srpskom i ustavu...ali psihologiju niko ne spominje...pa bi mi svaka informacija dobro dosla :worth::bye:

ja sam upisala socijalnu politiku ove godine :) ma psihologija je laganica ,barem meni, nisam je imala u srednjoj skoli al mi nije bilo tesko da naucim.... uci ono najvaznije jer nisu previse detaljisali za prijmni..znaci ono sto je podebljano u knjizi OBAVEZNO DA NAUCIS ;);)

Back