Ulice
Aktivan član
- Poruka
- 1.773
Kakvi su ispiti na soc. pol. jel najvise usmenio ili pismeno...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jesteposlao mi ta pitanja sto fale
a cek..sta fali?
da mu ne saljem i ja mail![]()
jel mozete da mi samo kazete sta se polaze pri upisu na fax ?
Koji smer te interesuje?
Verovatno je spomenuto ranije u forumu al nisam se zamarao kopanjem po forumu ...
pa ako moze neko samo ukratko da mi objasni sta se polaze i tezinu ispita koji se polazu ...
Hvala![]()
Verovatno je spomenuto ranije u forumu al nisam se zamarao kopanjem po forumu ...
pa ako moze neko samo ukratko da mi objasni sta se polaze i tezinu ispita koji se polazu ...
Hvala![]()
Hvala![]()
pa novinarstvo ( zurnalistika ) ili pak politikologija ?
Buduci FPN-ovci.......kako napreduje druzenje sa Maksom Veberom i idealnim tipovima?![]()
Posto sam primetila da ovde slabo ima ljudi sa smera socijalni rad i socijalna politika, a i na forumu fpn-a....Pa bih molila ako neko slucajno vidi ovu moju poruku da mi kaze bilo sta o psihologiji??? svasta je pisano i o sociologiji i o istoriji, srpskom i ustavu...ali psihologiju niko ne spominje...pa bi mi svaka informacija dobro dosla
![]()
ja sam upisala socijalnu politiku ove godinema psihologija je laganica ,barem meni, nisam je imala u srednjoj skoli al mi nije bilo tesko da naucim.... uci ono najvaznije jer nisu previse detaljisali za prijmni..znaci ono sto je podebljano u knjizi OBAVEZNO DA NAUCIS
![]()
nema na cemu samo pitajE hvala ti![]()
![]()
Znaci ipak je neko upisio socijalni smer![]()
Koliko vam je trebalo da naučite ustav? Ja ga sve nesto ostavljam po strani, da ga učim kasnije...mada sad dok listam knjigu, i nije baš toliko lak...![]()