sa prosekom 34,8 iz srednje,koliko meni treba za medjunarodni,za budzet?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E ovako...
Danas sam bila na faxu,po prvi put,lako sam se snasla,uzela sam proslogodisnji informator (500din)...Covek koji je radio u skriptarnici rekao mi je da ce pripreme biti krajem februara,a da ce obavestenje biti na sajtu nekoliko dana ranije...Za medjunarodne odnose(kao i za politikoloski) polaze se Istorija ( treca i cetvrta godina drustvenog smera gimnazije;Sociologija cetvrta godina za gimnazije i Ustav isto tako....Na moje pitanje da li ima neko kod koga mozemo sve detaljno da se raspitamo,on je rekao da nema nikoga...Tako da,dalje se snalazimo sami...=)
Hvala na odgovoru u vezi soc.Imam samo josh jedno pitanju za soc ako bi mogla da mi odg - da li ta pitanje na dopunjavanje su tipa dobijesh pitanje i treba da napishesh 2-3 dogovora,ili dobijesh neku recenicu-definiciju i ti treba da dopunish nekim recima koje fale?
Mislim da je nama prosle godine trebalo negde oko 83 poena za budzet,sto znaci da ti treba oko 50 na prijemnom
Ako je prosek iz srednje oko 3,kolko treba za budzet bodova?
USTAV: Stevan Lilic,Svetislav Bulajic-Ustav i prava gradjana za 4. razred gimnazije i Ustav Republike Srbije( I,II i III deo)hmm koja je verovatnoca koriscenja puskica??? o.0...
E da, @ lorkice, da li je za ustav i dalje literatura Lilic ili kako se vec zove doticna gospoda?
Kako cete vi uciti knjizevnost, tj. knjizevna dela ? Neke testove koje je meni dala profa, sadrze samo gramatiku, teoriju knj, itd. ali nista od dela... pff a prvu god koja je najbitnija ja nisam ni ucila, eh bedaka...
hvala....Mislim da je nama prosle godine trebalo negde oko 83 poena za budzet,sto znaci da ti treba oko 50 na prijemnom
USTAV: Stevan Lilic,Svetislav Bulajic-Ustav i prava gradjana za 4. razred gimnazije i Ustav Republike Srbije( I,II i III deo)
eto!
p.s. Novi informator jos nije izasao,ja sam uzela proslogodisnji,al kapiram da se nista ne menja,sem korica![]()
Ustav Republike Srbije( I,II i III deo) gde to da nadjem, sta je to????
koliko ja znam na sajtu skupstine republike srbije...nista citas i ucis te delove ustava...s tim sto je prosle godine trebalo 1,2 i 5 deo ustava....ne 1,2 i 3...![]()
koliko ja znam na sajtu skupstine republike srbije...nista citas i ucis te delove ustava...s tim sto je prosle godine trebalo 1,2 i 5 deo ustava....ne 1,2 i 3...![]()
hvala....
i istorija treba samo 3. i 4.godina...a sa testova iz predhodnih godina,ima pitanja i sa druge :\
Daaa...Kolege sta kazete za svirku juceJel bio neko?Znaci
![]()
![]()
![]()
![]()
Super je bilo,jedna od devojaka koje su pevale rece da ce biti u utorak u onom magazinu Oko u pola sedam na RTS-u nesto o koncertu.
Ako je prosek iz srednje oko 3,kolko treba za budzet bodova?
Pozz!Posto vidim vec postavljeno pitanje pa da pitam i ja za sebe...kakve su mogucnosti da se upisem sa 27,68 iz skole na politikoloski???
![]()
Ako je prosek 3,koliko je to bodova?