Ma nemoj!
Bolje pomozi nesto.Vajlda je 30-og juna..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa narode da li se sprema prijemni,niko nista ne govori...Ja Sociologiju i Pravo jos nisam otvorila!A Istoriju iscitavam,i kad pomislim da znam,uzmem one testove s Pravnog i shvatim koliko ne znam...
Ne bi trebalo preterano da detaljisu sa istorijom, ali uzmite taj soc. za ozbiljno, mnogi su se tu syebali! [ukljucujuci i mene]ja sam zavrsila istoriju, a socio. i pravo bas kao i ti nisam otvorila. samo sto nisam pocelai ja sam se zabrinula za istoriju, kada sam videla testove sa pravnog faksa, ali profa mi je rekao da nama ne bi trebalo toliko da idu u detalje s obzirom da mi ucimo sve 4 godine, a njima su data pitanja tj. nama bi trebalo da bude ono glavno, ili bar ono oko glavnog :-) ja se nadam da ce tako biti. a osecam da ce me socio. dokrajciti.
30. juna nam je prijemni i bilo bi pozeljno da budes tamo kako bi nam davao objasnjenja u kom pravcu da se krecemonego, jel znas postoji li mogucnost promene smera?
Treba tabele! Nemojte da ste plachipiccke, sedite jos nedelju-dve, navikavajte se...xaxaxa!Pa bilo bi kul da nije onoliko detaljno...A sto se tice Sociologije,kazu da treba da se uce i neke tabele,kakve tabele nemam pojma,videcu kad stignem dotle...ako stignemNe znam,ne znam...ali panika hvata polako,sad ce to..
Ma nemoj!Bolje pomozi nesto.Vajlda je 30-og juna..
Draga curice, ja stojim ovde na raspolaganju jos od oktobra!![]()
e to su vec lepe vestiTo sam i ja cuo, ali neko nam daje dezinformacije,namerno ili slucajno.....bilo je 35-oro ljudi, sto znaci da ce ove godine biti manji broj prijavljenih nego prosle...![]()
iz koje knjige spremate ustav?
...joj i ja sam se ufrkisala....mislim da necu sve stici....a do prijemnog josh 18 dana......![]()