FAKULTET POLITICKIH NAUKA

e ljudi pratim vase komentare vec duze vreme i nikako da se registrujem....jedna pomoc ako moze..ja sam 87 iz cacka sam upis sam jedan fakultet pa odustala duga prica ne zainteresovanost i tako dalje i tako blize..zelim da upisem fpn novinarstvo..ali jos nisam pocela da spremam..pa sta mislite ima li svrhe i vremena krenuti sad i stici do prijemnog imajuci u vidu da mi je knjiga postala strani pojam:(....molim vas vase misljenje.hvala

caooooo svima... e pa ja se mislila oko socijalne politike i odustala prije par dana i sad bih nekako da vidim tj prikupim informacije o novinarstvu. Posto nisam iz Srbije ne mogu nikako da dodjem do informatora testovnika ili kako li ga vec zovete na pripreme takodje ne mogu doc jer moram maturski polagat i tako... :) nisam pocela da se spremam ... :) ne znam ni sta cu... zna li mi ko rec o novinarstvu sto rec... kolika je zainteresovanost ima li uopste svrhe da pocnem da se spremam sad jel tezak prijemni i sl stvari ;) :)

Ako nekome sa novinarstva-komunikologije trebaju neke od ovih knjiga (kao nove su zaista bez preterivanja) neka posalje SMS na 064/2445-146:

Cliova izdanja: Medijska kultura – Daglas Kelner (800 din. – nova 1450)
Globalni mediji – Herman i Mekcesni (800 din. – nova 1450)
Biti digitalan – Nikolas Negropont (700 din. – nova 1250)
Uvod u mediologiju – Rezis Debre (700 din. – nova 1250)
Istorija novinarstva – Djovani Gocini (800 din. – nova 1450)

Strane: News writing and reporting – Itule, Anderson + 2 dodatka pisanje za TV i radio (1800 din. – nova 100$)
Journalism for beginners – Joan Clayton (700 din. – nova 50$)

Pozz

rados ljusic, istorija za treci razred gimnazije. Ne bih da te plasim al kad dodjes do trece videces sta je katastorofa. za prvu knjigu mogu reci da je najbolja, a druga je strashno lose uradjena - videces, a treca ima toliko cinjenica, cetvrtu nisam stigla pa ne znam kakva je. mada kad pocnes da ucis neces praviti pitanje sta ucis. samo ces gledati da zavrsis sto pre.
Zna li neko planiraju li u skorijoj buducnosti da izdaju informator?

Back