Dr Feelgood
Početnik
- Poruka
- 26
da li moze neko da mi da link foruma aristokratija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je l' moze da se konkurise na dva smera?
Shto se tiche prijemnog iz istorije da li da krenem da uchim one najbitnije stvari iz srpske i svetske istorije ,ili da pazim na neke detalje malo "manje" bitne stvari.
Kakva su vasha iskustva s tim?
eeee
Ja sam bila na faxu sa Vladom Pavicevicem i sve sam slusaonice obisla i citaonicu i amfi i dekana i sveeeeeeeee
i stvarno mi se svidjaaa fax![]()
eeeeee
bilo nas cetvoro sa njim
preko beogradske otvorene skole i mingla smo proveli ceo dan na fpn a on nam je bio nesto kao vodic..stvarno je ssssuuuuupppppeerrrr![]()
Ooooooooo nensyyykaaaa **: ti bi da mi budes koleginica! Taman Sonja (cyber_barbie) upise sad u junu, ti za 2 godine, pa da imamo u svakog generaciji po forumasha! (:jooooj blago vama 'otjy ja na fpn (medjynarodne o.) ;(
chekatjy josh 2 god...delyje retardirano al' reshila sam da spremam istorijy ;p...jer sam prirodni smer a + nashi chasovi istorije mi nisy bash od neke velike koristi...
a inache za bosh...chitala sam da je to program za razmeny stydenata...je l' je to samo za to vezano ili postoji josh neshto?
Kako Sonja u junu bre?
Ta ode u glumice!