FAKULTET POLITICKIH NAUKA

Molim Vas za informaciju...drugarica mi je bila van zemlje vise od 2 godine. Neposredno pre nego sto je otisla je obnovila drugu godinu? Kakav joj je sada status? Zna li neko kada moze da nastavi i kako? Koliko se uplacuje? Ceka li oktobar kad pocinje nova godina ili ne?

Hvala

Shto se tiche prijemnog iz istorije da li da krenem da uchim one najbitnije stvari iz srpske i svetske istorije ,ili da pazim na neke detalje malo "manje" bitne stvari.
Kakva su vasha iskustva s tim?

Uci sve...imas dovoljno vremena! ;) Bice i svetske istorije i srpske i ponekih detalja. Pamet u glavu pa da dogodine gledamo vase izgubljene face kako traze slusaonice po faxu, kao sto smo i mi trazili, xaxa... :lol:

eeeeee :D
bilo nas cetvoro sa njim :D
preko beogradske otvorene skole i mingla smo proveli ceo dan na fpn a on nam je bio nesto kao vodic..stvarno je ssssuuuuupppppeerrrr :D:D:D:D

Aaa ti si u BOSh-u? Super! I ja se nesto razmisljam da se tu nekako ubacim, al mi treba malo informacija. Taman mozes ti meni malo da pomognes za promenu! :D za pocetak, sta vi to tamo uopste radite?

Sta ti se najvise svidelo na FPN-u? Amfiteatar nam je sranje zesce, to bi valjalo da nekako renoviraju!

a nisam ja tamo..isla sam da upoznamo ljude odatle i sve to i mogu ti reci da bi ti bilo super da se ubacis...a sad koliko sam ja skontala iz njihove price,tu u principu imas neka predavanja,neko usavrsavanje,ucis nesto novo,imas neke pogodnosti za dalje i sto je odlicno mozes uzimati knjige iz njihove biblioteke koje je savrsena .....
pa amfttetar jeste malo bzvz...ali slusaonice su skroz ok i svidja mi onaj deo sa kompovima...u fazonu internet kafe..mislim nije to ali znas na sta mislim....i citaonica vam je skroz ok....
ali sto se tice BOSA,zista mislim da bi ti valjalo da pokusas...stvarno koristi-eto ja sma uspela da upoznam fpn skroz drugacije i bas znaci..a kao student imas triput vise pogodnosti :D :D :D :D :D :D

jooooj blago vama 'otjy ja na fpn (medjynarodne o.) ;(
chekatjy josh 2 god...delyje retardirano al' reshila sam da spremam istorijy ;p...jer sam prirodni smer a + nashi chasovi istorije mi nisy bash od neke velike koristi...
a inache za bosh...chitala sam da je to program za razmeny stydenata...je l' je to samo za to vezano ili postoji josh neshto?

jooooj blago vama 'otjy ja na fpn (medjynarodne o.) ;(
chekatjy josh 2 god...delyje retardirano al' reshila sam da spremam istorijy ;p...jer sam prirodni smer a + nashi chasovi istorije mi nisy bash od neke velike koristi...
a inache za bosh...chitala sam da je to program za razmeny stydenata...je l' je to samo za to vezano ili postoji josh neshto?
Ooooooooo nensyyykaaaa **: ti bi da mi budes koleginica! Taman Sonja (cyber_barbie) upise sad u junu, ti za 2 godine, pa da imamo u svakog generaciji po forumasha! (:
Nije istorija tol'ki bauk, veruj mi...ja sam imao 2 ceo zivot, pa sam je spremio bez problema! :D

Back