FAKULTET POLITICKIH NAUKA

Ooooooooo nensyyykaaaa **: ti bi da mi budes koleginica! Taman Sonja (cyber_barbie) upise sad u junu, ti za 2 godine, pa da imamo u svakog generaciji po forumasha! (:
Nije istorija tol'ki bauk, veruj mi...ja sam imao 2 ceo zivot, pa sam je spremio bez problema! :D

shixxxx :*****
nisam znala za sonjy?? i meni se chini da ona hotje glymy :D
e yteshi me sad za istorijy samo tako :lol:
ima vremena smaratjy te ja za ovaj fax ihaaj :mrgreen:
shta ima inache novo kod tebe,je l' zivish sad y bg-y?

shixxxx :*****
nisam znala za sonjy?? i meni se chini da ona hotje glymy :D
e yteshi me sad za istorijy samo tako :lol:
ima vremena smaratjy te ja za ovaj fax ihaaj :mrgreen:
shta ima inache novo kod tebe,je l' zivish sad y bg-y?

Izgleda da sam iskompromitovao Sonju, cim niko ne zna :( oce ona glumu i ja zdusno navijam za nju!
Kod mene novo...ima...paaaa...u predsucidno stanju sam trenutno. Ne mogu dushom da danem od posla... :cry:

Ko sto rece gospodjica lingviskinja, tu sam ja na pljuc od bg-a, za razliku od nekih koji formalno zive u bg-u, al su zapravo selendra na obodu grada kojoj treba do centra vise nego meni njaaaanjaaa! :p :mrgreen:

Pozdrav svima. Shinoda i tebi posto sam i ja iz Panceva....:D I ja planiram ove giodine da upisem politicke nauke ali me zanima zbog cega ne moze da se jkonkurise i na medjunarodnim odnosima i na politikologiji? isti je prijemni,prva godina je ista....:-(

ee i ja ove god upisujem zurnalistiku...i iskreno do sad sam mislila da su te pripreme cista glupost(mislim sta neko moze da ti objasni za 3 dana):neutral:...ali ono mozda to i nije toliko glupa ideja...e ljudi a dokle ste stigli sa ucenjem?
I nije cilj priprema da te oni nauce vec da ti dodjes spremna,proveris svoje znanje,eventualno vidis sta ti je promaklo pa to doucis...Meni je iz sociologije ostala jos samo poslednja oblast a iz srpskog Istorija knjizevnosti II i III...a ustav jos nisam pocela,to cu tek u junu...

Back